Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

" Πώς να χάσετε άμεσα τα κιλά του Πάσχα " χρήσιμες συμβουλές απο τη Μοσχατιώτισα διαιτολόγο - διατροφολόγο κα Πέγκυ Βρυνιώτη

Παρά τις λίγες ημέρες διακοπών του Πάσχα, η πλειοψηφία μας, επέστρεψε με κάποια κιλά παραπάνω. Διαβάστε παρακάτω πως θα απαλλαγείτε από τη φουσκωμένη κοιλίτσα σε λίγες μόλις ημέρες! 
Ξεκινήστε καταναλώνοντας επαρκείς ποσότητες νερού και υγρών:  φροντίστε για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κατά τη διάρκεια της μέρας, μέσα από επαρκή πρόσληψη νερού και υγρών συνολικά. 
Αποφύγετε το πολύ αλάτι στο μαγείρεμα καθώς και τα πολύ αλμυρά τρόφιμαόπως η φέτα, παρμεζάνα,  τσιπς , κονσέρβας τόνου και αλλαντικών. Προτιμήστε τυριά light που περιέχουν λιγότερο αλάτι.
Καταναλώστε λαδερά φαγητά και όσπρια τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα ώστε να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία του έντερου.
Πείτε όχι στο αλκοόλ! Δίνει μόνο περιττές θερμίδες στο σώμα και προκαλεί αφυδάτωση. 
Μην παραλείπετε γεύματα: Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του αισθήματος πείνας και υπερκατανάλωση τροφής και θερμίδων σε κάποιο από τα επόμενα γεύματα της ημέρας.
Χρησιμοποιήστε μπαχαρικά στο μαγείρεμα και κανέλα στα ροφήματα σας. Τα μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν τις καυσεις του μεταβολισμού και η κανέλα να κρατά σταθερά τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Αυτό θα βοηθήσει στον καλύτερο έλεγχο της πείνας και της αναζήτησης του γλυκού!. 
Αντικαταστήστε τον καφέ σας με κάποιο ρόφημα για ενυδάτωση του οργανισμού όπως χαμομήλι με μέλι (θα βοηθήσει επιπλέον στην καλή πέψη και λειτουργία του εντέρου), τσάι πράσινο, ένα φλιτζάνι λουίζα ή ιβίσκο  !

Πέγκυ Βρυνιώτη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ,

Σολωμού 71, Μοσχάτο       6945477424   http://www.dietyourway.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου