Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Δήμαρχε ... το Θέλω ΤΩΡΑ ... και Γρήγορα.!!!!!!!!!!!


Με τη παραπάνω ατάκα μια συμπολίτισσα μας θέλησε να δώσει με το ποιο παραστατικό τρόπο την ανάγκη για άμεση αποκατάσταση ενός προβλήματος που είχε στη περιοχή που κατοικεί προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου.
Χθες στην αίθουσα 1 του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη που τελικά αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους παρευρισκομένους επί το πλείστον κατοίκους του Ταύρου,  ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Κος Ανδρέας Ευθυμίου έκανε μια πρώτη συζήτηση μαζί τους κάνοντας αρχικά έναν απολογισμό των έργων που έγιναν η ολοκληρώθηκαν στην Κοινότητα Ταύρου καθώς και εκείνων που έχουν δρομολογηθεί για τους επόμενους μήνες.
Προσωπική εκτίμηση παρατηρώντας  τον Δήμαρχο καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του αισθάνθηκα ότι αυτή είχε περισσότερο απολογητικό χαρακτήρα για τα έργα που έγιναν η ολοκληρώθηκαν στη διάρκεια της θητείας του εκτιμώντας ότι αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν  χρόνια ( Καθαριότητα-Φωτισμός Γηπέδου Φωστήρα-Αδειες λειτουργίας Γηπέδων-Απομάκρυνση Σκράπ-Προαστιακός κ.λ.π.).
Στη συνέχεια το λόγο πήραν αρκετοί κάτοικοι όπου έθεσαν στο Δήμαρχο τα προβλήματα που υπάρχουν στις περιοχές τους και ζήτησαν την επίλυση τους.
Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ,ζήτησε από τους παρευρισκομένους που δεν πρόλαβαν να μιλήσουν να συμπληρώσουν το έντυπο που υπήρχε για τη καταγραφή των αιτημάτων τους και ζήτησε την εποικοδομητική κριτική , έτσι ώστε τα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλανίζουν τους πολίτες να βρίσκουν άμεση λύση από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου