Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013 οι εγγραφές για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) ηλικίας 6-12 ετών.



     Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, ξεκινά τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), ηλικίας 6-12 ετών.
       Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο και προσφέρει δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση και ένα γεύμα. Το ΚΔΑΠ θα λειτουργεί από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 21.00 το βράδυ.
Πρόκειται μία σημαντική κοινωνική παρέμβαση στήριξης αλλά και ανακούφισης των οικογενειών της πόλης μας, ειδικότερα σε μια εποχή που η οικονομική ύφεση  δεν πρέπει να διασπά την κοινωνική συνοχή και την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου–Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή που απέστειλε στα δημοτικά σχολεία του Δήμου, ενημέρωσε τους γονείς για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ και τους καλεί να στηρίξουν το εγχείρημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε στη συνέχιση της κοινωνική πολιτικής μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση, γιατί η δημιουργία τέτοιων Δομών προσφέρουν έναν ακόμη πυλώνα κοινωνικοποίησης των παιδιών αλλά και εισαγωγής τους στη μάθηση και στη γνώση».

                                                             
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου