Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Παραμονή και αναβάθμιση της ΔΟΥ Μοσχάτου ζήτησε ο κ. Βασίλης Σπανάκης από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη.



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 μεταξύ του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ.Βασίλη Σπανάκη και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σπανάκης ζήτησε την παραμονή και την άμεση αναβάθμιση της ΔΟΥ Μοσχάτου προκειμένου να εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του
Ταύρου που σήμερα εξυπηρετούνται από ΔΟΥ των Αθηνών.
Επίσης ζήτησε να εξετασθεί το ενδεχόμενο από την ΔΟΥ Μοσχάτου να εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Νέου Φαλήρου που σήμερα αναγκάζονται να εξυπηρετούνται από ΔΟΥ του Πειραιά.
Να σημειωθεί ότι η ΔΟΥ Μοσχάτου εξυπηρετεί σήμερα τους κατοίκους του Αγ.Ιωάννη Ρέντη και την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.
Μετά την συνάντηση ο κ. Σπανάκης δήλωσε τα εξής :
«Έχουμε υποχρέωση να τονίζουμε τα προβλήματα εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα της πόλης μας ουσιαστικά αλλά και να προτείνουμε λύσεις. Η Δ.Ο.Υ Μοσχάτου πρέπει να παραμείνει στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, να αναβαθμισθεί και να εξυπηρετήσει και τους κατοίκους του Ταύρου και του Νέου Φαλήρου που σήμερα ταλαιπωρούνται. Η Δ.Ο.Υ Μοσχάτου εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους και επιχειρήσεις και ας μην ξεχνούμε ότι ήταν και πρότυπη Δ.Ο.Υ.             Έχουμε υποχρέωση σε κάθε περίπτωση και χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες να διασφαλίσουμε την παροχή των υπηρεσιών από τις Δημόσιες Υπηρεσίες εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και να προσπαθούμε για την περαιτέρω αναβάθμισή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου