Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πολλά συγχαρητήρια στην καταπληκτική εκδήλωση που μας χάρισαν τα μέλη του τμήματος παραδοσιακών χορών " Ταυρίωνες " του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Με ξεχωριστή επιτυχία και πολύ συγκίνηση πραγματοποιήθηκε χθες 30 Μαΐου 2017 , η παράσταση του τμήματος παραδοσιακών χορών " Ταυρίωνες ", που διοργανώθηκε με πολύ μεράκι από την δυναμική δασκάλα κ. Ελένη Σαραντοπούλου και  έλαβε χώρα στο πάρκο Ηρώων στο Ταύρο στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης που διοργανώνει ο Δήμος μας.
Τα μέλη του χορευτικού Τμήματος του Συλλόγου ΤΑΥΡΙΩΝΕΣ , παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο την αναβίωση του τρύγου με θέμα " Ελάτε να τρυγήσουμε " , συνοδεία παραδοσιακών τραγουδιών , ζωντανής μουσικής και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους χορεύοντας λεβέντικα τραγούδια , ενώ συμμετείχε και η ομάδα " Εν Χορώ " από τη Ζαχάρω Ηλείας
Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας ευχαρίστησε τη δασκάλα κ. Ελένη Σαραντοπούλου και όλους τους συντελεστές της γιορτής, αλλά και τους κατοίκους που τίμησαν και γέμισαν τις κερκίδες του χώρου εκδηλώσεων στο Πάρκο Ηρώων. 
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους κρασί και ωραία εδέσματα που έφτιαξαν τα μέλη των Ταυρίωνων. 
Τίμησαν με την παρουσία τους, την ωραία αυτή παράσταση, που εξελίσσεται σε θεσμό, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ.Ανδρέας Ευθυμίου , ο Αντιδήμαρχος Ταύρου κ. Γιώργος Δαμηλάκος , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - Διοικητικής μέριμνας κ. Βασίλης Γρούμπας , ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Κελεσίδης , Δημήτρης Κόλλιας , η κοινοτική σύμβουλος Ταύρου κ. Γεωργία Κωνσταντακοπούλου και ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Μπούτσης και ο πρόεδρος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Παναγιώτης Κυριαζίδης,    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου