Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Απομακρύνονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από το Μοσχάτο και τον Ταύρο



       Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων με ίδια μέσα άλλα και μισθωμένα ειδικά οχήματα, προκειμένου να διασφαλίσει τόσο το περιβάλλον όσο και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
        Η ασφάλεια των πολιτών μας, η αισθητική και το περιβάλλον είναι για τη Δημοτική Αρχή αδιαπραγμάτευτες. Γι΄ αυτό και συνεχίζονται οι εργασίες για την απομάκρυνση των παράνομων πινακίδων από το Μοσχάτο και τον Ταύρο.
Πρόσφατα στην προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας να απομακρύνουν  παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παρεμποδίστηκαν από ιδιώτες. Δε θα ανεχτούμε ενέργειες οι οποίες στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους υπαλλήλους προσπαθώντας να σταματήσουν παράνομα τη διαδικασία απομάκρυνσης των παράνομων πινακίδων. Δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές και πολύ περισσότερο ανεκτές τέτοιες ενέργειες. Όλοι οφείλουν να σέβονται τους κανόνες και τους νόμους για την προστασία του περιβάλλοντος. Όσο για τα αργόσχολα σχόλια ορισμένων που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, αυτά θεωρούνται ανάξια απαντήσεων.
Ο Δήμος εδώ και καιρό είχε στείλει επιστολές στις επιχειρήσεις για να απομακρύνουν τις παράνομες πινακίδες. Αν δεν προβούν οι επιχειρήσεις σε απομάκρυνση με ίδιες δυνάμεις, θα επιβαρυνθούν με το κόστος απομάκρυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου