Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τελικά << Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ >>

Χθές βρέθηκα στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου ( παρεπιπτώντος η πινακίδα έξω δεν έχει διορθωθεί σε Μοσχάτου - Ταύρου ) προσκεκλημένος να παρακολουθήσω ενα μουσικό συγκρότημα απο παιδιά - μαθητές του Ταύρου με το όνομα GROUP THERAPY, στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ενα φιλανθρωπικό σωματείο που  ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου του 2003 από γυναίκες οι οποίες κινούνταν από την επιθυμία τους να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο. Ο σκοπός του Σωματείου λοιπόν είναι φιλανθρωπικός. Εγω θα συμπληρώσω οτι είναι και φιλόξενος διότι κατάφερε με μια λιτή εκδήλωση να δημιουργήσει ενα κενό μέσα μου και να μου δώσει απλώχερα την αγάπη του, μια αγάπη που πηγάζει μέσα απο τα μάτια της Προέδρου Κας Μανωλάκη και του υπόλοιπου συμβουλίου.
Στη χθεσινή εκδήλωση βράβευσαν τους ανθρώπους - εταιρείες χορηγούς που  στηρίζουν το σωματείο και τις ανάγκες του χωρίς όμως τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, εν αντιθέσει με το κλήρο που στη συγκεκριμένη εκδήλωση την φιλανθρωπία στον συνάθρωπο μας την μετέτρεψε σε χιλιάδες μερίδες φαγητού και μύρια ευρώ ανα έτος. Αυτό για μένα δεν είναι φιλανθρωπία, είναι οικονομική προσφορά της εκκλησίας που ανταγωνίζεται το κράτος.
Ηδη βρήκα τη σελίδα Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ στο ιντερνετ και είμαι έτοιμος να γίνω μέλος αυτής της ομάδας - σωματείου, διότι ΖΩΗ είναι αυτά που δίνουμε..
Αντώνης Μαλανδρίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου