Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη για Φωστήρα, ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου.

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Φωστήρας το απόγευμα της Κυριακής (4/12) καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Πανναξιακού.

Η ομάδα του Ταύρου ευτύχησε να προηγηθεί στο 16’ με την κεφαλιά του Τερζή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, όμως έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 31’ μια και ο Κουτελιέρης αστόχησε σε πέναλτι. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο 44’ με τον Δωροβίνη διπλασίασαν τα τέρματά τους, παίρνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο».

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Βράκας (Εύβοιας)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπόκος, Κόπελας (64' Κούτρος), Κατσιγιάννης, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι, Τσοπανάκος, Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (52' Τσουμάνης), Δωροβίνης (82' Μπούκουρης)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Θέμελης, Καζάνας, Κουφόπουλος (42' Πολυκρέτης), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης (72' Κρητικός), Κακιούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Κωττάκης (46' Κατσάνης).
Στο 89’ γλύτωσε το… έμφραγμα ο Άγιαξ Ταύρου κόντρα στους Τράχωνες στην ισοπαλία με 1-1 για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 63’ με τον Γιαννιτσανάκη, ενώ στο 89’ ο Χαλίλι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 60’ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) διατηρώντας παράλληλα τον Αίαντα στην κορυφή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Κορτσινίδης (58' Δρακοντίδης), Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Κορδός (70' Ρίζος), Τσιώλής, Γιανιτσανάκης, Χουστουλάκης (46' Στεφάνου).
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Τσαϊλάκης, Πέττας, Γουσούλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Κατίδης (75' Αποστολακόπουλος), Πατέλης (60' Χαλίλι), Ρούσσης, Τζανέτος, Φύτρος (30' λ.τρ. Κωτσιόπουλος).
Δες εδώ το πρόγραμμα των αγώνων και την βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου