Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοίγει αύριο 21/09 το νέο Σεράφειο Κολυμβητήριο ( Πειραιώς και Π.Ράλλη )

Ενα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στην καρδιά της Αθήνας

Μετά από 18 χρόνια το Σεράφειο Κολυμβητήριο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του κοινό. Το κολυμβητήριο που βρίσκεται στην περιοχή του Ρουφ και χτίστηκε με χρηματικό κληροδότημα του Αλκιβιάδη Σεράφη υπέστη σοβαρές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό του 1999 με αποτέλεσμα ο χώρος να παραμείνει κλειστός.

Από τότε και για μεγάλο διάστημα θα επικρατήσει μια πρωτοφανής πολιτική δυσπραγία μέχρι το 2005, οπότε και με προεδρικό διάταγμα εξειδικεύονται οι χρήσεις και οι όροι δόμησης στο οικοδομικό τετράγωνο του Σεραφείου. Το 2012 ο δήμος Αθηναίων εντάσσει το έργο στο ΕΣΠΑ, εξασφαλίζοντας κοινοτική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του «Σεραφείου Συγκροτήματος».

Ετσι μετά από εργασίες ετών το Κολυμβητήριο, το νέο απόκτημα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας τους δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), «ανοίγει» τις πόρτες του και από αύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου περιμένει τους κατοίκους της πόλης να εγγραφούν και να αξιοποιήσουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, συμμετέχοντας σε προγράμματα ατομικής και συλλογικής κολύμβησης.

Στο κολυμβητήριο λειτουργούν 2 πισίνες, μία 25Χ33 μέτρα (υπο-ολυμπιακών διαστάσεων) και μία βοηθητική για μικρά παιδιά, ενώ τους χώρους συμπληρώνουν κερκίδες θεατών χωρητικότητας 370 θέσεων, αποδυτήρια και αναψυκτήριο, που αποτελεί συγχρόνως και την αίθουσα αναμονής των συνοδών των αθλούμενων παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή σας και την τιμολογιακή πολιτική μπορείτε να μπείτε εδώ (http://www.opanda.gr/?p=10923).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου