Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μια υπέροχη Ρεμπέτικη βραδιά , αφιέρωμα στα " Ρεμπέτικα του Πειραιά " χάρηκαν οσοι βρέθηκαν χθές στο Πάρκο Ηρώων.

Με μια ακόμη μοναδική και υπέροχη βραδιά αφιέρωμα στα " Ρεμπέτικα του Πειραιά " συνεχίστηκε το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου στο Πάρκο Ηρώων στο Ταύρο . 
Η νύχτα μαγική αφού ο καιρός ήταν σύμμαχος και η προσέλευση του κόσμου μεγάλη.  Κάτω από ένα γεμάτο και λαμπρό φεγγάρι και με υπέροχο ήχο και φωτισμό από την εταιρεία RITA Sound and Light , όσοι βρέθηκαν εκεί , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Ρεμπέτικα του Πειραιά που ερμήνευσε ο γνήσιος ρεμπέτης Δημήτρης Κοντογιάννης και τα έντυσε χορευτικά η δασκάλα του τμήματος παραδοσιακών χορών " Ταυρίωνες" κ. Ελένη Σαραντοπούλου  μαζί με μια ομάδα χορευτών.
Την ορχήστρα πλαισίωναν δυό υπέροχοι μουσικοί η Ιφιγένεια στα πλήκτρα και ο Δημήτρης Ρέππας στο μπουζούκι. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Λένα Μανωλάκη , ενω ο κ. Κώστας Παπασπήλιος εντυπωσίασε το κοινό με τις γνώσεις του για το Ρεμπέτικο.
Στη βραδιά παρευρύθηκαν ο Δήμαρχος Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου , ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας, ο Αντιδήμαρχος Ταύρου κ. Γιώργος Δαμηλάκος , ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γρούμπας , ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κόλλιας και η κοινοτική Σύμβουλος Ταύρου κ. Γεωργία Κωνσταντακοπούλου.
Επίσης παρευρέθηκε και η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μοσχάτου κ. Ελεάνα Μπαλάσου.
Χορηγός επικοινωνίας  : Τα Νέα του Ταύρου - Tavros News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου