Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Βασίλης Γρούμπας αντιδήµαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ∆ιοικητικής Μέριµνας , Εξυπηρέτησης Πολίτη, ∆ιαφάνειας και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, Λειτουργία προγράµµατος ∆ιαύγεια στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου όρισε σήμερα στο Δήμο μας Αντιδήµαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, ∆ιοικητικής Μέριµνας , Εξυπηρέτησης Πολίτη, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, Λειτουργία προγράµµατος ∆ιαύγεια, 
τον Βασίλειο Γρούµπα, με λήξη της θητείας του στις 31/08/2019.

και του µεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρµοδιότητες:
α) την εποπτεία της εφαρµογής της κοινωνικής πολιτικής του ∆ήµου, σε συνεργασία µε τους εντεταλµένους ∆ηµοτικούς Συµβούλους που έχουν σχετικές αρµοδιότητες στον τοµέα της Κοινωνικής Πολιτικής. β) την µέριµνα για την εφαρµογή προγραµµάτων Κοινωνικής πολιτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας – Προστασίας. γ) την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του τµήµατος ∆ηµοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείων ∆Ε Μοσχάτου – Ταύρου. δ) την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας της ∆ιεύθυνσης των ΚΕΠ στις ∆ηµοτικές Ενότητες Μοσχάτου και Ταύρου. ε) την ευθύνη της Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, της µηχανοργάνωσης του ∆ήµου της λειτουργίας του προγράµµατος ∆ιαύγεια. στ) την εποπτεία και ευθύνη των υπηρεσιών διοικητικής µέριµνας του ∆ήµου ( πρωτόκολλο, καθαρίστριες κτιρίων, φύλακες, κλητήρες, τηλ. κέντρο). ζ) την αποµάκρυνση εγκαταλελειµµένων οχηµάτων η) την τέλεση των πολιτικών γάµων.
θ) την έκδοση και υπογραφή µε εξουσιοδότηση του ∆ηµάρχου αποφάσεων, εγγράφων, δικαιολογητικών και πράξεων που σχετίζονται µε τις πιο πάνω ανατιθέµενες αρµοδιότητες καθώς και την υπογραφή για τη χορήγηση αδειών εργαζοµένων που υπάγονται στις Υπηρεσίες που εποπτεύει. Η ανάκληση αντιδηµάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή µε ειδικά αιτιολογηµένη απόφαση του δηµάρχου. 
 Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου τις αρµοδιότητες ασκεί ο ∆ήµαρχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου