Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Γιώργος Δαμηλάκος αντιδήµαρχος ∆ηµοτικής Ενότητας Ταύρου.


Μετά τη παραίτηση του κ. Δημήτρη Σούτου το Νοέμβριο 2016 για να αναλάβει τη προεδρία του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου  η θέση αυτή ήταν κενή.
Σήμερα ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου όρισε  Αντιδήµαρχο ∆ηµοτικής Ενότητας Ταύρου, τον Γεώργιο ∆αµηλάκο. 

και του µεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρµοδιότητες:

 α) Την εποπτεία καλής λειτουργίας των δηµοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστηµένες στη δηµοτική ενότητα Ταύρου, σε συνεργασία µε τους καθ΄ύλην αρµόδιους Αντιδηµάρχους και εντεταλµένους ∆ηµοτικούς Συµβούλους. β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δηµοτική ενότητα. γ) Την µέριµνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισµού που βρίσκεται στη δηµοτική ενότητα. 2 δ) Τη συνεργασία µε την δηµοτική κοινότητα για την επίλυση των προβληµάτων. ε) Την τέλεση πολιτικών γάµων. στ) Την υπογραφή µε εξουσιοδότηση του ∆ηµάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δηµοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δηµοτικής ενότητας. ζ) Την αναπλήρωση του ∆ηµάρχου σε ότι αφορά στη συµµετοχή και παρακολούθηση της υλοποίησης της Ο.Χ.Ε. (Ολοκληρωµένη Χωρική Επένδυση). η) Την άσκηση κάθε άλλης αρµοδιότητας που αφορά τη δηµοτική ενότητα και την οποία µπορεί να του µεταβιβάζει µε απόφαση του ο ∆ήµαρχος. 

Αναπληρώνει τον ∆ήµαρχο στα καθήκοντά του όταν ο ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται για το διάστηµα από 6-3-2017 έως 5-3-2018. 
Η ανάκληση αντιδηµάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή µε ειδικά αιτιολογηµένη απόφαση του δηµάρχου. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο ∆ήµαρχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου