Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

To theConcept-Ταύρου Group Fitness Terminal TAVROS, σας καλεί στα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα ολιγομελούς προπονητικής Αerial, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

To theConcept-Ταύρου Group Fitness Terminal TAVROS, σας καλεί στα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα ολιγομελούς προπονητικής Αerial, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.
Για να συμμετέχεις, κάλεσε τώρα στο 213 014 6969 και κάνε κράτηση σε ένα από τα παρακάτω προγραμματισμένα δοκιμαστικά.
Πρωί
09:00
10:30
12:00
Μεσημέρι
2:00
3:30
5:00

Απόγευμα
6:00
7:00


Λίγα λόγια για την Aerial
Η Aerial, ένα καινοτόμο είδος εκγύμνασης το οποίο έχει ανθίσει τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, αποτελεί μια από τις τελευταίες προτάσεις στον χώρο της σωματικής προπόνησης και των πρακτικών ευεξίας. Ο συνδυασμός δυναμικών ασκήσεων, ακροβατικών στοιχείων και χαλάρωσης σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Αποκτάς μια εμπειρία μηδενικής βαρύτητας που σου μαθαίνει να κινείσαι ανάμεσα στα πανιά που κρέμονται από την οροφή μαθαίνοντας τα όρια του σώματος σου , κάνοντας διατάσεις και ενδυναμώνοντας το σώμα σου.
Ένα μάθημα Αerial διαρκεί 50- 60 λεπτά. Οι ασκούμενοι καλούνται να αφεθούν στην χαλαρωτική μουσική και ξυπόλυτοι να πραγματοποιήσουν τις ασκήσεις με τη βοήθεια των ειδικών υφασμάτων (αιώρες) που κρέμονται από το ταβάνι . Οι αιώρες παρέχουν την απαιτούμενη για το σώμα υποστήριξη για να εκτελεστούν ακόμα και οι πιο απαιτητικές ασκήσεις (ανάστροφες) χωρίς να καταπονηθούν το σώμα και οι αρθρώσεις σου. Καλείσαι να συγκεντρωθείς στην αναπνοή σου και με τις οδηγίες του δασκάλου να ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι κόντρα στη βαρύτητα.
Τα ψυχικά και σωματικά οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει ένα μάθημα Αerial είναι πολλά. Ας αναφέρουμε τα πιο βασικά :
• Μυϊκή ενδυνάμωση
• Βαθιά διάταση και απελευθέρωση των μυών
• Αύξηση της ευλυγισίας των μυών
• Σωστή στάση σώματος
• Βελτίωση της ισορροπίας
• Ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση
Αυτό που κάνει όμως ένα μάθημα Aerial μοναδικό είναι οι ανάστροφες στάσεις. Και όμως όταν έρχονται τα πάνω κάτω τα οφέλη για το σώμα μας είναι πολλά και σημαντικά :
• Αποσυμπίεση της σπονδυλικής μας στήλης
• Καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου
• Θρέψη των κυττάρων , σωστή λειτουργία των λεμφαδένων και καθαρισμός του αίματος
• Ξεκούραση της καρδιάς
Πέρα από αυτά όταν ερχόμαστε σε ορισμένες ανάστροφες στάσεις το πανί πιέζει σε συγκεκριμένα σημεία όπου σε ψυχικό επίπεδο συνδέονται με την απελευθέρωση των φόβων και των εντάσεων.
H Aerial είναι απαγορευτική για εγκύους και αντενδείκνυται για άτομα με επιληψία, πρόσφατα εγχειρισμένα, με υπέρταση, και για όσους έχουν γλαύκωμα η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.
Εσύ θα μείνεις στο έδαφος ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου