Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων καρναβαλιστών και θεατών πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά η νυχτερινή καρναβαλική «περπατάδα» στον Ταύρο με τη  φετινή συμμετοχή να φτάνει στους 1000 περίπου καρναβαλιστές, οι οποίοι χόρεψαν στους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στο μεγάλο πάρτι μασκέ με θέμα 60ς-80ς που διοργάνωσε ο Δήμος στο AthensHeart με τον Λάμπη Λιβιεράτο να ξεσηκώνει τους καρναβαλιστές με τα τραγούδια του.
        Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Μοσχάτο. Η συμμετοχή τόσο των 4.000 περίπου καρναβαλιστών όσο και των δεκάδων χιλιάδων θεατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι πλατείες, η λεωφόρος Μακρυγιάννη και οι γύρω δρόμοι στο Μοσχάτο γέμισαν από νωρίς με λιλιπούτειους μεταμφιεσμένους, τους γονείς τους αλλά και παρέες νέων, με κέφι και διάθεση για διασκέδαση.
        Σαράντα πληρώματα με χιλιάδες μεταμφιεσμένους όλων των ηλικιών χόρεψαν, διασκέδασαν και δημιούργησαν μία γιορτινή ατμόσφαιρα με τα ευρηματικά τους θέματα.

        Με το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίστηκε με τη συναυλία της Μαλού και του Άκη Δείξιμου στην ειδική εξέδρα που είχε τοποθετηθεί στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη. 
Οι εκδηλώσεις της αποκριάς συνεχίζονται  και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα στις 11.30 π.μ. με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου