Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων " Ταυρίωνες " και " Μοντέρνου Χορού - Μπαλέτου " του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Παρουσία πλήθους κόσμου και μικρών παιδιών πραγματοποιήθηκε χθες στις αίθουσες 2 και 3 των π. Δημοτικών Σφαγείων στο Ταύρο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων παραδοσιακών χορών " Ταυρίωνες " και  " Μοντέρνου Χορού - Μπαλέτου "  του Δήμου μας. Η ακολουθία ευλογίας της πρωτοχρονιάτικης πίτας τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ισίδωρο του Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Μπούτσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας κ.κ. Γιώργος Δαμηλάκος ,  Σωτήρης Σούτος , Βασίλης Γρούμπας ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ευστράτιος Κυριακόπουλος , Γιάννης Σάββας , Γιώργος Φελλάς, Παναγιώτης Χατζηαντωνίου , Ε
λένη Τσέλιου , Στέλλα Βαλαβάνη , Ελένη Μωραίτη και ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας που ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ,  εκπρόσωποι φορέων της πόλης και δεκάδες δημότες.
Ο Σεβασμιότατος Αρχιμανδρίτη Πατέρας Ισίδωρος  έδωσε ευχές σε μικρούς και μεγάλους  «για μια χρονιά ειρηνική και χαρούμενη, με την ελπίδα και την πίστη ότι θα πορευτούμε στο έτος τούτο καλύτερα από τα προηγούμενα».
Ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας αναφέρθηκε στην εποικοδομιτική συνεργασία που έχει με τους υπεύθυνους των τμημάτων , τη διαμόρφωση του χώρου της αίθουσας 5 , όπου οι φίλοι και δημότες θα μπορούν να την χρησιμοποιούν για διάφορες εκδηλώσεις ,ενώ θα έχει και δωρεάν WI-FI ,  την άμεση αντικατάσταση των οργάνων μουσικής που εκλάπησαν από τις αίθουσες και προανήγγειλε τη μεγάλη ετήσια γιορτή των " Ταυρίωνων " για τη 1η Ιουνίου 2016.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος βράβευσε τη κ. Αγγελική Καπετανάκη για τη 20ετη προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και στα τμήματα του Πνευματικού κέντρου. 
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας της μουσικής γωνιάς του Ταύρου , όπου με τη καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Ειρήνης Κοντοσώρου μας χάρισαν υπέροχες μελωδίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου