Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αποκριάτικο Σαφάρι Ταύρου.

Με σύμμαχο το πολύ καλό καιρό παιδιά , νέοι και γονείς ξεχύθηκαν χθες στους δρόμους του Ταύρου και αντάμωσαν όλοι μαζί στις 10.00 π.μ. στη πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου στη Μακεδονίας για το 2ο Αποκριάτικο Σαφάρι Ταύρου.
Η συμμετοχή ομάδων και παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός.
Φέτος η επιτροπή της οργάνωσης αποτελούμενη από τους κ.κ. Σταυρούλα Μέγκου, Δημήτρη Κελεσίδη, Βίκυ Τσαμπαζή, Αγγελική Γασπαράτου, Πέτρο Μαμάκο, Γιάννη  Κεχαγιά, Γεωργία Κωνσταντακοπούλου και Θέμη Μαρκαντώνη  με πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το σαφάρι και ευχαριστούν  θερμά όλους τους συμμετέχοντες.
Σύμμαχος τους φυσικά η Δημοτική αρχή με τον πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου κ. Απόστολο Σιώκα και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γρούμπα που παρευρέθηκαν και ενίσχυσαν  με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη προσπάθεια αυτή.
Ξεχωριστή και σημαντική ήταν η παρουσία του Πατέρα Ισίδωρου του Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου που βοήθησε στα παιχνίδια με τα παιδιά και πρόσφερε κρουασάν και χυμούς σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου