Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!!!!



Στις 18 Ιανουαρίου 2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


           Την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού) με την παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων από την εκκλησιαστική, την εκπαιδευτική, την αθλητική και την πνευματική κοινότητα του τόπου μας.
        Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου αποτελεί κατά παράδοση την κεντρική εκδήλωση του Δήμου μας για την νέα χρονιά. Μία όμορφη, γιορτινή εκδήλωση την οποία τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Σημείωση Σύνταξης : Ολες οι εκδηλώσεις της πρωτοχρονιάς , των θεοφανείων και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας διεξάγονται στη Δ.Κ. Μοσχάτου, ενω θα μπορούσε κάλλιστα μία εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στη Δ.Κ. Ταύρου.
Τόση απαξίωση ποια προς τους κατοίκους του !!!!

1 σχόλιο:

  1. Τι λέτε ρε ούγκανοι απολίτιστοι υποανάπτυκτοι, δεν φτάνει που σας κάναμε την χάρη και είμαστε ένας δήμος, μη χέσω δηλαδή που θα είμαστε και ισότιμοι. Αν δεν γουστάρετε, ξύδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή