Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Παραδόθηκε σε λειτουργία ο σταθμός του Προαστιακού στον Ταύρο



Παραδόθηκε σήμερα, 1η Οκτωβρίου του 2014, σε λειτουργία  ο  σταθμός του Προαστιακού στον Ταύρο, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφοράς και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, του Προέδρου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Θεοφανόπουλου και του Προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αθανασίου Ζηλιασκόπουλου.
        Ο Υπουργός κατά τη διαδικασία της παράδοσης του σταθμού σε λειτουργία αναφέρθηκε στις πολύχρονες καθυστερήσεις για τη λειτουργία του σταθμού, αλλά και στα δρομολόγια που θα πραγματοποιούν οι συρμοί του προαστιακού από τον σταθμό του Ταύρου.
 Επίσης ανέφερε οτι «Παρέλαβα τις συγκοινωνίες πριν από 14 μήνες με την εντολή να απολύσω 900 εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, 500 στον ΟΣΕ, και να αυξήσουμε τα εισιτήρια.
Σήμερα κάνουμε προσλήψεις στις συγκοινωνίες, μειώσαμε κατά 30% την τιμή των μετακινήσεων για τους πολίτες, και ταυτόχρονα, διαρκώς αναβαθμίζουμε το συγκοινωνιακό έργο. Αυτή είναι η αξία της πολιτικής, που τόσο αμφισβητούμε τον τελευταίο καιρό».
 Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, χαιρέτησε την παράδοση και τη λειτουργία του σταθμού, αφού ήταν πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της κοινότητας του Ταύρου η λειτουργία του. Τόνισε, επίσης, τη σταθερή θέση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις ομόφωνες αποφάσεις του κατά της τριχοτόμησης του Ταύρου από τα σχεδιαζόμενα τεχνικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου