Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Άγγελος Μαλανδρίνος στο Castelletto για τον 2ο αγώνα RGMMC με την υποστήριξη της SUPERFAST FERRIES.

Για τον 2ο αγώνα του ROTAX EURO CHALLENGE 26/05 – 1/06/2014 στο CASTELLETTO της Ιταλίας αναχώρησε η ομάδα της A.M. RACING KART TEAM με τον οδηγό της Άγγελο Μαλανδρίνο και τους μηχανικούς Γιάννη και Στέργιο Μπέγκα με την υποστήριξη της SUPERFAST FERRIES. 
Ο Άγγελος Μαλανδρίνος που στο 1ο αγώνα του ROTAX EURO CHALLENGE 2014 στο GENK Βελγίου είχε μια παρά πολύ καλή παρουσία συμμετέχοντας στη πιο δυνατή κατηγορία της SENIOR MAX και έπειτα από τη 2η θέση που κατέλαβε πριν δύο εβδομάδες στο Ελληνικό ROTAX MAX CHALLENGE, αναμένεται να παλέψει με τα μεγαθήρια του παγκόσμιου Kart και να συμμετάσχει στο τελικό της κατηγορίας του σε μια από τις καλύτερες πίστες KART στο Castelletto της Ιταλίας.
Ο Άγγελος Μαλανδρίνος δηλώνει ενθουσιασμένος που για δεύτερη φορά φέτος θα αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο επίπεδο αγώνων και ευχαριστεί την SUPERFAST FERRIES για την υποστήριξη της αφού η μετακίνηση του από και προς ANCONA θα γίνει με ένα από τα υπερσύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά που δραστηριοποιούνται στην Γραμμή Ελλάδας-Ιταλίας. 
Επίσης η A.M. RACING KART TEAM ευχαριστεί την SPEEDPARK και το Γιώργο Λαζαράκο για τη χορήγηση του σένσορα χρονομέτρησης καθώς και τους Γιώργο Πολυχρονίδη ( PRT-TONY KART )και Δημήτρη Γαλάτση ( ROTAX ) για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου