Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του συνδιασμού του κ. Ανδρέα Ευθυμίου "Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος"



Φίλες και φίλοι,  πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου,

Τα σαθρά, ανυπόστατα και κακόβουλα ψευδή δημοσιεύματα και επιστολές που τις τελευταίες ώρες διακινούνται στην πόλη υπό το κράτος πανικού, στόχο έχουν να πλήξουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης που οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου επέδειξαν στον Ανδρέα Ευθυμίου την περασμένη Κυριακή. Μάταια όμως!
           
Ως σοβαρή και υπεύθυνη Διοίκηση δε θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο της παραπληροφόρησης και της Γκεμπελίστικης προπαγάνδας.
           
Για όλα όσα ψευδώς αναφέρει ο “γυρολόγος της πολιτικής”, κ. Κρεμμύδας, έχουμε απαντήσει εκτενώς και έχουμε ενημερώσει όλους τους πολίτες για την αλήθεια όπως είναι και ισχύει. Τα ψεύδη, η λάσπη και οι παλιομοδίτικες πολιτικές πρακτικές δεν μας αγγίζουν, ούτε εμάς, ούτε τους πολίτες όπως απέδειξαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή.
           
Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και οι παρωχημένες πρακτικές που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλλει στο λαό του Μοσχάτου και του Ταύρου ο κ. Κρεμμύδας, απέχουν έτη φωτός από τη σοβαρότητα, το ήθος και την ειλικρίνεια που επιδείξαμε καθόλη τη διάρκεια όχι μόνο της προεκλογικής περιόδου, αλλά και της περιόδου της δημοτικής μας θητείας.
           
Καλούμε τον συνδυασμό του κ. Κρεμμύδα να “ξαναδιαβάσει” το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής και το μήνυμα που συνειδητά έδωσαν οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου και να ετοιμαστούν να συνεργασθούν μαζί μας για το καλό της πόλης και των πολιτών, αφού η κοινωνία δεν αντέχει διχαστικές πολιτικές, ψέμματα και συκοφαντίες, πρακτικές που ανήκουν στο παρελθόν και που δυστυχώς κάποιοι δεν εννοούν να τις ξεχάσουν. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την πόλη μας!
Ψηφίζουμε Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου!

Η Γραμματεία του Συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου