Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Άγγελος Μαλανδρίνος της A.M. RACING κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία MASTERS στο PICK PATRAS 2013.



Συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο PICK PATRAS το μεγαλύτερο και θεαματικότερο θεσμό KART στην Ελλάδα, η Α.Μ. RACING TEAM με τον ταλαντούχο οδηγό της Άγγελο Μαλανδρίνο και τον ακούραστο μηχανικό  Γιάννη Μπέγκα ζήσαμε έντονα αυτό τον αγώνα. Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου έχοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο βρεθήκαμε να ξεκινάμε στον ημιτελικό της ίδιας μέρας από την 18η θέση λόγω της απόφασης της διοργανώτριας για σύμπτυξη των κατηγοριών LOUX και MASTERS. Μια απόφαση που βρήκε αντίθετους πολλούς οδηγούς και τελικά ακυρώθηκε.
Έτσι τη Κυριακή μετά την απόφαση για την διεξαγωγή όλων των κατηγοριών ξεχωριστά,  μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό με πολλές εγκαταλείψεις και φοβερά προσπεράσματα και έχοντας κάνει το ταχύτερο χρόνο με 42.443 από όλους τους οδηγούς καταλάβαμε τη 4η θέση.
Στον μεγάλο τελικό o Άγγελος οδηγώντας το καλά στημένο από το μηχανικό Γιάννη Μπέγκα TONY KART ROTAX με μεγάλη δύναμη και αυτοσυγκέντρωση βρέθηκε, μετά από πολλές εναλλαγές στους  τρείς πρώτους  γύρους, στη δεύτερη θέση και παρά την αφόρητη πίεση ακολουθώντας στον προφυλακτήρα τον προπορευόμενο οδηγό μέχρι τον τελευταίο γύρο σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς η καρό σημαία τον βρήκε στη 2η θέση τερματισμού.
Η 2η θέση μας βρίσκει πάρα πολύ ικανοποιημένους και αντικατοπτρίζει την φετινή προσπάθεια που έχουμε κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου