Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

" ΤΑΥΡΕΙΑ 2012 " ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ


Οι εκδηλώσεις του Δήμου μας <<Πολιτιστικός Σεπτέμβρης ΤΑΥΡΕΙΑ 2012>> έρχονται να συνεχίσουν την τόσο επιτυχημένη πορεία των Ταυρείων του πρώην Δήμου Ταύρου  που διαδραμάτισαν ιδιαίτερο ρόλο στήν πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας με μια ξεχωριστή  επί πολλά χρόνια διοργάνωση πού καθιερώθηκε σαν πολιτιστικός θεσμός.

 Ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προσπαθεί να διατηρήσει για 2η χρονιά το θεσμό που αντέχει στο χρόνο, χάρη στην αγάπη και την προσπάθεια των δημοτών του.

 Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται μιά περίοδο κατά την οποία η σκιά της οικονομικής κρίσης έχει επηρεάσει κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια.

 Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να υλοποιήσουμε ενα πρόγραμμα που φέρνει το κόσμο πιο κοντά και συγχρόνως  δίνει την ευκαιρία σε όλους να ψυχαγωγηθούν έχοντας σαν σταθερή αρχη ότι ο πολιτισμός και γενικότερα η τέχνη εξυψώνουν το πνεύμα  και την ψυχή, αλλά συγχρόνως είναι και μια ευκαιρία να γεμίσουν οι καρδιές όλων μας με θετική διάθεση, παραμερίζοντας για λίγο τη θλίψη  τών ημερών που διανύουμε.

Οι εκδηλώσεις μας θα δώσουν σε όλους το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός που γεννήθηκε σ’αυτο  το τόπο, είναι η ελπίδα για τις επόμενες γενιές . Επενδύοντας λοιπόν στο Πολιτισμό και κάνοντας τις ανάλογες περικοπές  όσον αφορά τις δαπάνες αλλά όχι την ποιότητα, σχεδιάστηκε ένα πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσει.

                                                                                                

                                                                                            Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                      ΑΝΔΡΕΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου