Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο θερινός κινηματογράφος «Σινέ Κήπος» άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει

Ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα περιμένει για άλλο ένα καλοκαίρι να φιλοξενήσει τους θεατές του, σε ένα πολιτισμένο και καταπράσινο περιβάλλον! Για το καλοκαίρι 2011 έχει φροντίσει να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες ταινίες της περιόδου! Ταινίες Α΄ προβολής, παιδικές, βραβευμένες παραγωγές, ταινίες με εμπορικό και ποιοτικό χαρακτήρα έχουν προγραμματιστεί για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις!



Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 10/6 -18/9

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 10-15/6 9 και 11.30 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή


Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά (PIRATES OF CARIBBEAN: ON STRANGET TIDES)



ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 16-19/6 9 και 11 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-22/6 μόνο στις 11 μμ


Μαύρος κύκνος (BLACK SWAN)

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-22/6 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Rango Γκορ Βερμπίνσκι




ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 23-26/6 9 και 11.10 μμ 
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-29/6 μόνο στις 11 μμ 
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
The hangover 2
Τοντ Φίλιπς
Στο “The Hangover Part II,” ο Φιλ , ο Στου , ο Άλαν και ο Νταγκ ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.
Συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας. ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Ζακ Γαλιφιανάκης, Μπράντλεις Κούπερ, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα


ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-29/6 μόνο στις 9 μμ
Ρίο (RIO)  
Για του̋ μικρούς μας φίλους και όχι μόνο.   Κάρλος Σαντάνια
Ο Μπλου, ένας σπάνιος γαλάζιος παπαγάλος, ο οποίος ζει στο βολικό κλουβί του στη Μινεσότα, ταξιδεύει μέχρι το Ρίο Ντε Ζανέιρο για να γνωρίσει την Τζούελ, την τελευταία θηλυκή του είδους του. Αστείες ιδέες, αξέχαστοι χαρακτήρες, ξεκαρδιστικό αφηγηματικό τέμπο και γουστόζικη εκμετάλλευση του μουσικοχορευτικού φολκλόρ. Από τον σκηνοθέτη της “Εποχής των παγετώνων” και με ένα «γουντιαλενικό» Τζέσε Άιζενμπεργκ (“The social network”) να ντουμπλάρει ιδανικά τον ανασφαλή και αδέξιο Μπλου, τον οποίο αποδίδει στα ελληνικά ο Δημήτρης Παπαδάτος. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011).


ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 30/6-3/7 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6/7

9 και 11.20 μμ μόνο στις 11 μμ
Μαχητές των δρόμων. Ληστεία στο Ρίο (FAST FIVE) 
Οι Ντομ, Μπράιαν και Μία καταφεύγουν καταζητούμενοι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έρχονται αντιμέτωποι με έναν πανίσχυρο γκάνγκστερ ο οποίος ελέγχει την πόλη, ενώ στο κατόπι τους βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα Αμερικανών πρακτόρων. Η γνωστή δεκαεξαβάλβιδη και φασαριόζικη συνταγή, θεαματικότερα εκτελεσμένη από την προηγούμενη φορά: αδρεναλίνη στο φουλ, άγριες γκόμενες και αγριότερες εξατμίσεις, ένα θεαματικό ανθρωποκυνηγητό στις ταράτσες της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης και μια “σπαστα όλα” καταδίωξη στους δρόμους της. ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Ντουέιν «Δε Ροκ» Τζόνσον.


ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗ 4-6/7 μόνο στις 9μμ Για του̋ς μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

Kung Fu Panda 2
Τζένιφελ Γιου
Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνη̋ στο Κουνγκ Φου καλέιται να αντιμετωπίσει έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητο̋ αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου.Από το στούντιο που μας έχει δώσει τις μεγάλες επιτυχίες “Σρεκ”, “Kung Fu Panda 1”, “Μαδαγασκάρη” και “Πώς Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας”, έρχεται άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011)

ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 7-10/7 9 και 11.10 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 μόνο στις 11 μμ

Ο λόγος του βασιλιά (THE KING’S SPEECH) 
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Γεωργίου του 5ου Αλβέρτος, ο οποίος πάσχει από οξύ πρόβλημα τραυλισμού, καλείται να αναλάβει το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του και την παραίτηση του
μεγαλύτερου αδερφού του. Ο αλλόκοτος λογοθεραπευτής Λάιονελ Λογκ που θα τον αναλάβει θα προσπαθήσει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του να τον βοηθήσει να γίνει ο ηγέτης μιας χώρας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου.
Σεναριακά στιβαρό δράμα, που εξερευνά τη ραγδαία αλλαγή την οποία έφεραν τα ηλεκτρονικά μέσα στη μέχρι τότε άτεγκτη βασιλική εξουσία και γενικότερα στην παγκόσμια πολιτική ζωή με των οσκαρικών προδιαγραφών ερμηνείες των Κόλιν Φερθ και Τζέφρι Ρας να μιλάνε από μόνες τους. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Μ. Βρετανία-Αυστραλία (2010). Πρωταγωνιστούν: Κλιν Φερθ, Τζέφρι Ρας, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάι Πιρς.
ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 7-10/7 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 
μόνο στις 9 μμ Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Yogi Bear
Έρικ Μπρέβιγκ

Το πάρκο Τζέλιστοουν κινδυνεύει και ο αρκούδος Γιόγκι, ο φίλος του Μπου Μπου, ο δασοφύλακας Σμιθ και μια σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το σώσουν. Χαρούμενος παιδικός συνδυασμός οικολογικών μηνυμάτων, ζωντανής δράσης και ψηφιακού animation, με τον αρκούδα Γιόγκι, τη διάσημη τηλεοπτική φιγούρα των Χάνα και Μπάρμπερα, να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Κάνει τις γνωστές γκάφες και τα αστεία του κι ετοιμάζεται για το σίκουελ. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τομ Κάβανο, Άννα Φάρις, Τι Τζέι Μίλερ.





ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 14-17/7 9 και 11:30 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-20/7 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή 
Το δέντρο της ζωής (THE TREE OF LIFE) 
Τομ Χούπερ, Τέρενς Μάλικ


Ο Τζακ είναι ένα 11χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τη ζωή με θαυμασμό. Η μητέρα του αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη συμπόνια, ενώ ο πατέρας του τον διδάσκει ότι, για να επιβιώσει στον κόσμο, πρέπει να βάζει πάνω απ’ όλα τον εαυτό του. Η εικόνα του Τζακ για τον κόσμο σκοτεινιάζει, όταν βιώνει για πρώτη φορά γύρω του την ασθένεια, τον πόνο και τον θάνατο. Ω̋ ενήλικας, ο Τζακ είναι μια χαμένη ψυχή σε έναν σύγχρονο κόσμο. Η αναζήτηση της αλήθειας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, αλλά και για τον εαυτό του, θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.
Ένας ύμνος στη ζωή με την υπογραφή του Τέρενς Μάλικ (“Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή”) στη σκηνοθεσία αλλά και στο σενάριο. Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Μπραντ Πιτ (“Mr. & Mrs. Smith”) και του Σον Πεν (“21 Γραμμάρια”). Επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ Καννών. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Σον Πεν, Φιόνα Σο

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-20/7 
μόνο στις 9 μμ. Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Hop
Τιμ Χιλ

Ο μικρός γιος του Πασχαλινού Λαγού εγκαταλείπει το νησί του Πάσχα για το Χόλιγουντ, κυνηγώντας καριέρα ντράμερ. Η γνωριμία του με τον νεαρό και άνεργο Φρεντ θα αλλάξει τη ζωή και των δυο. Ο σκηνοθέτης του “Ο Άλβιν και η παρέα του” επιστρατεύεται για μια ανάλογου ύφους, αφελείας και χιούμορ ανήλικη κωμωδία. Τα ψηφιακά εφέ είναι λειτουργικά και το στόρι σιροπιαστό. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. ΚΩΜΩΔΙΑ, ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Μάρτσεν, Κέλι Κουόκο, Γκάρι Κόουλ, Ελίζαμπεθ Πέρκινς.



ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 21-24/7 9 και 11 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-27/7 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

Larry Crowne
Τομ Χανκς
Όταν ο Λάρι Κράουν απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ξεχωριστή έλξη για την καθηγήτρια του.
Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την υπέροχη κωμωδία . Ο Τομ Χανκς κάθεται επίσης στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ συνυπογράφει το σενάριο με την Νία Βαρντάλος. Η ταινία αναφέρεται με γλυκό και συνάμα αστείο τρόπο στι̋ μικρές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή. ΚΟ- ΜΕΝΤΙ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Νία Βαρντάλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-27/7
μόνο στις 9 μμ Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο

Ζουμπαίος και Ιουλιέττα (GNOMEO AND JULIET)
Κέλι Άσμπερι Σε δύο γειτονικούς κήπους, μια πολύχρονη βεντέτα χωρίζει τους μπλε νάνους της κ. Μοντέγου με τους κόκκινους του κ. Καπουλέτου. Ώσπου ο Ζουμπαίος γνωρίζει την Ιουλιέτα... Η διάσημη ιστορία των εραστών της Βερόνας διασκευάζεται τρισδιάστατα με κέφι, χιούμορ, ιδέες από το “toy story” κι έξυπνη σάτιρα των σαιξπηρικών στίχων. Επιπλέον, με γνωστά και νέα τραγούδια του παραγωγού Έλτον Τζον και μια συμπαθέστατη ελληνική μεταγλώττιση. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Βρετανία, ΗΠΑ (2011).





ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 28-31/7 9 και 11 μμ 
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1-3/8 μόνο στις 11 μμ 
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

Οι πιγκουίνοι του κύριου Πόπερ (Mr. POPPER’S PENGUINS) 
Μαρκ Γουότερ̋
Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας Τομ Πόππερ, βλέπει την τοποθετημένη πάνω σε μια καλοκουρδισμένη τροχιά ήρεμη ζωή του, να διαταράσσεται εξαιτίας της παρουσίας μισής ντουζίνας πιγκουίνων, που μετατρέπουν το πολυτελές νεοϋορκέζικο λοφτ που διαμένει, κυριολεκτικά σε Βόρειο Πόλο.
Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα των Richard και Florence At- water, εκμοντερνίζεται για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Η ταινία επαναφέρει τον αγαπημένο γκριματσοποιό Τζιμ Κάρεϊ σε έναν γνώριμο ρόλο, εκείνο του ζωντανού χαρακτήρα που παίζει επί της οθόνης με τα δημιουργημένα στον υπολογιστή animation ζωάκια ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζίμ Κάρει

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1-3/8 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Ο Γουίνι το αρκουδάκι (WINNE THE POOH)
Στίβεν Άντερσον, Ντον Χολ Ο πάντα πεινασμένο̋ Γουίνι αναζητά μέλι, ψάχνει τη χαμένη ουρά του Γκαρή και αντιμετωπίζει το «τρομερό» Γυρίντομα σε μια ωριαία εκδοχή των διασκεδαστικών περιπετειών του. Λιτό, χειροποίητο σχέδιο, κεφάτες αναποδιές, προσφιλείς, χαρακτήρες έτοιμοι να χορέψουν και να τραγουδήσουν. Μια εκδοχή των τηλεοπτικών περιπετειών του χαριτωμένου ηρώα της Disney δηλαδή, η όποια προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και συνοδεύεται από τη γλυκιά μικρού μήκους «Η μπαλάντα της Νέσι». ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011).

ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 4-7/8 9 και 11 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10/8 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

Το σχέδιο του Χένρυ (HENRY CRIME)
Ο Χένρυ, ένας μικροκακοποιός γνωρίζεται στη φυλακή με τον ισοβίτη Μαξ. Μετά την απελευθέρωση του μαθαίνει ότι η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει. Όταν ανακαλύπτει ότι μια παλιά σήραγγα από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης περνά από ένα θέατρο και καταλήγει στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας της πόλης, αποφασίζει να ληστέψει τη τράπεζα. Εξάλλου, έχει ήδη εκτίσει τη ποινή, γιατί να μην διαπράξει το έγκλημα; Για να αποκτήσει πρόσβαση στο θέατρο υποκρίνεται τον ηθοποιό που ειδικεύεται στα έργα του Τσέχωφ, αλλά το σχέδιο του περιπλέκεται όταν θα ερωτευτεί τη πρωταγωνίστρια.
Μία κωμωδία, σημαντική εμπορική επιτυχία που προκάλεσε θετικά σχόλια όπου κι αν προβλήθηκε. Μια ταινία «ότι πρέπει» για τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού. ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβ̋, Τζούντι Γκρίρ, Τζέιμς Κάαν, Βέρα Φαρμίγκα

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10/8 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Οι ήρωες του δάσους: Περιπέτειες στο τσίρκο (OPEN SEASON 3)
Κόντι Κάμερον Ο αρκούδος Μπουγκ θα αποφασίσει να αφήσει το δάσος και να γίνει μέλος ενός ρώσικου τσίρκου. Η καινούργια ζωή του αξιαγάπητου αρκουδιού στο χώρο της animal show biz κρύβει μερικά γκαγκ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς θεατές. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2010).








ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11-14/8 9 και 11 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-17/8 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
X-Men. Η πρώτη γενιά (X MEN FIRST CLASS) Μάθιου Βον
Προτού οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί, αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και των X-Men του Professor X.Ι Το πολυαναμενόμενο πρίκουελ της σειράς ταινιών “X-Men” και μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς αυτούς ήρωες. Ο Μπράιαν Σίνγκερ, που είχε σκηνοθετήσει τις πρώτες ταινίες της σειράς, αυτή τη φορά τελεί χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Τζέιμς ΜακΑβόι (“Wanted”, “The Last King of Scotland”), Μάικλ Φασμπίντερ (“Hunger”) και Μπέντζαμιν Ουόκερ («Kinsey») ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Ρόζαμουντ Πάικ, Μπέντζαμιν Ουόκερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Κέβιν Μπέικον.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-17/8 μόνο στι̋ 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Μαλλιά κουβάρια (TANGLED) Νέιθαν Γκρένο, Μπάιρον Χάουαρντ
Η μακρομαλλούσσα πριγκίπισσα Ραπουνζέλ, η οποία ζει έγκλειστη σε έναν ψηλό πύργο, γνωρίζει έναν περαστικό κλέφτη και ξεκινούν μαζί μια συναρπαστική περιπέτεια στον έξω κόσμο. Ρομαντική, διασκευαστική και τρισδιάστατα θεαματική μεταφορά του γνωστού παραμυθιού των αδερφών Γκριμ. Με ψηφιακό animation που διατηρεί εσκεμμένα τη λιτότητα του χειροποίητου σχεδίου, στην ντισνεϊκη παράδοση των “Η μικρή γοργόνα”, “Η πεντάμορφη και το τέρας” και “Ο βασιλιά̋ των λιονταριών”. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2010).





ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 18-21/8 9 και 11 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-24/8 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Super 8   J. J. Abraams
Το καλοκαίρι του 1979, μια ομάδα φίλων σε μια μικρή πόλη του Οχάιο γίνεται μάρτυρας μιας καταστροφικής σύγκρουσης τρένου ενώ γυρίζουν μια ταινία super 8 και σύντομα υποπτεύονται ότι δεν ήταν ατύχημα. Λίγο μετά, ασυνήθιστες εξαφανίσεις και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια κάτι πολύ πιο τρομακτικό από οτιδήποτε θα μπορούσε κανεί̋ να φανταστεί.
Μια εντυπωσιακή παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια σκηνοθετημένη από τον J.J. Abrams, υπερεπιτυχημένο παραγωγό και σκηνοθέτη που συνδέεται με κορυφαία hits, τόσο τηλεοπτικά (‘Alias’, ‘Lost’) όσο και κινηματογραφικά («Mission Impossible 3», «Cloverfield», «Star Trek»). ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Έλ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρον Έλνταρντ, Νόα Έμεριχ, Γκάμπριελ Μπάσο, Τζόελ Κόρτνεϊ, Ράιαν Λι, Ζακ Μιλς, Αμάντα Μιχάλκα.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-24/8 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Οι περιπέτειες του Σάμμυ: Το μυστικό πέρασμα
(SAMMY’S ADVENTURES: THE SECRET PASSAGE) Μπεν Στάσεν 
Οι πεινασμένοι γλάροι, τα ορμητικά κύματα, οι προπέλες των πλοίων και ο μόνιμος εφιάλτης της... χελωνόσουπας δεν μπορούν να σταματήσουν τον Σάμμυ από το να ανακαλύψει τον (υπο)θαλάσσιο κόσμο παρέα με τον αθεράπευτο παιδικό του έρωτα, την πανέμορφη Σέλι.
Ο πρωτοπόρος Βέλγος εκμεταλλεύεται στο έπακρον τα ευεργετήματα της νέας τεχνολογίας, φέρνοντας όλη τη δράση μπροστά στο θεατή. Το animation προβάλλεται αποκλειστικά μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, με τις φωνές του Γιώργου Καπουτζίδη και της Λίνας Σακκά. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Βέλγιο (2010).




ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 25-28/8 9 και 11.10 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-31/8 μόνο στις 11 μμ
Thor    Κένεθ Μπράνα
Ο Θορ, διάδοχος του βασιλιά Όντιν, εξορίζεται από τον πλανήτη Άσγκαρντ λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του. Τώρα, στη Γη, πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές του ως κοινός θνητός και να σώσει τον πλανήτη του από μια επικίνδυνη συνομωσία. Ο σαιξπηρικός εξπέρ Κένεθ Μπράνα (“Ερρίκος V”) αποδεικνύεται πολύ σοφιστικέ γι’ αυτό το θεαματικό blockbuster. Κιτς ντεκόρ, fun χαρακτήρες, θεαματική φαντασία, τρισδιάστατα ψηφιακά εφέ και αυτοσαρκαστικό χιούμορ. ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουόρθ, Άντονι Χόπκινς, Νάταλι Πόρτμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρθ, Τομ Χίντελστον.




ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-31/8 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Αυτοκίνητα 2 (CARS 2) Τζον Λάσιτερ, Μπραντ Λιούις 
Το αστέρι των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου “Κεραυνός” ΜακΚουήν συνεργάζεται με τον καλύτερο φίλο του Μάτερ σε μια διεθνή περιπέτεια όταν παίρνουν θέση απέναντι στα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Ο Τζον Λάσιτερ επιστρέφει στη θέση του οδηγού και σκηνοθετεί τη νέα ταινία “Αυτοκίνητα 2”, πέντε χρόνια μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη ταινία “Αυτοκίνητα”. Τη θέση του συνοδηγού, στο σκηνοθετικό δίδυμο, κατέχει ο Μπραντ Λιούις, παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας “Ρατατούη. Θα το διασκεδάσετε. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011)




ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 1-4/9 9 και 11.10 μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-7/9 μόνο στις 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου Ντέιβιντ Γέιτς
Στο επικό φινάλε η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται σε πλήρη πολεμική σύρραξη. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν κρισιμότερη και κανείς δεν είναι ασφαλή̋. Αλλά είναι ο Χάρι εκείνος που καλείται να κάνει την απόλυτη θυσία, καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του αναμέτρηση με τον Λόρδο Βόλντεμορτ.
“Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου” φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει, επίσης, τα “Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα” και “Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ”. Ο Ντέιβιντ Χέιμαν, ο παραγωγός όλων των ταινιών Χάρι Πότερ, ανέλαβε την παραγωγή και αυτής της ταινίας σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπάρον. Ο σεναριογράφος Στιβ Κλοβ̋ προσάρμοσε το σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα τη̋ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-7/9 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Άρης καλεί μαμά (MARS NEEDS MOMS) Σάιμον Γουέλς 
Ο εννιάχρονος Μάιλο δεν υποφέρει με τίποτα τη μητέρα του, αλλά όταν εκείνη πέσει θύμα απαγωγής από τους Αρειανούς, θα επιχειρήσει να τη σώσει και θα βρεθεί μαζί της αιχμάλωτος στον κόκκινο πλανήτη. Ο κόσμος του κόκκινου πλανήτη κρύβει εκπλήξεις, συγκρατημένα αστεία και δραματική διάθεση.
Οι ρόλοι ερμηνεύονται από πραγματικούς ηθοποιούς για να έρθει κατόπιν η ψηφιακή επεξεργασία και να ζωντανεύσει τα σκηνικά και τον περιβάλλοντα χώρο. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Σεθ Γκριν, Νταν Φόγκλερ, Ελίζαμπεθ Αρνουά, Τζόαν Κιούζακ, Μάιντι Στέρλινγκ.




ΠΕΜΠΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 8-14/9 9 και 11 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Αφεντικά για σκότωμα (HORRIBLE BOSSES) Σεθ Γκόρντον 
Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη. Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους.
Μία κωμωδία με εξαιρετικό καστ που θα σας προσφέρει ένα πολύ διασκεδαστικό δίωρο. ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Άνιστον, Κόλιν Φάρελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζέιμι Φοξ, Κέβιν Σπέισι, Ντόναλντ Σάδερλαντ


ΠΕΜΠΤΗ- ΚΥΡΙΑΚΗ 15-18/9 8.45 και 11 μμ 
Ίσω̋ς αύριο (HAEVNEN/IN A BETTER WORLD) Σουζάνε Μπίερ 
Ο Άντον είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του Μαριάν και πηγαινοέρχεται από τη Δανία στην Κένια, όπου δουλεύει ως γιατρός σε στρατόπεδο προσφύγων. Ο γιος του Ελίας γνωρίζει στο σχολείο τον Κρίστιαν, ο οποίος έχει χάσει πρόσφατα τη μητέρα του. Οι δυο τους γίνονται στενοί φίλοι και αποφασίζουν να αντισταθούν στο βίαιο συμμαθητή τους που κακοποιεί συστηματικά τον Ελίας.
Βορειοευρωπαϊκή στιβαρή δραματουργία, στέρεος αφηγηματικός Ρυθμός και μερικά καίρια, καυτά ερωτήματα πάνω στα ανθρώπινα ένστικτα, στην κοινωνική συμπεριφορά και την ενηλικίωση. Χρυσή σφαίρα και Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για μια άξια εκπρόσωπο του πάντα φορμαρισμένου δανέζικου σινεμά.
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Δανία (2010). Πρωταγωνιστούν: Μίκαελ Πέραμπραντ, Τρίνε Ντίρχολμ, Ούλρικ Τόμσεν, Γουίλιαμ Γιονκ, Τζούελς Νίλσεν, Μάρκους Ρίγκααρντ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου