Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών σε Ρέντη, Μοσχάτο και Κυψέλη


Περισσότερα από 75 κιλά ηρωίνης και χασίς κατάσχεσαν τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί, σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις σε Ρέντη, Μοσχάτο και Πειραιά.
Την Τρίτη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν οχτώ άτομα, σε φαναρτζίδικο στο Ρέντη. Στους χώρους της επιχείρησης εντοπίστηκαν 51 πακέτα χασίς συνολικού βάρους 70,264 κιλών, ενώ κατασχέθηκε και ένα φορτηγό το οποίο χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Μια ημέρα μετά, έγινε επιχείρηση στο Μοσχάτο με στόχο δύο Αλβανούς (ηλικίας 34 και 27 ετών), για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2,3 κιλά ηρωίνης και 50 γραμμάρια κάνναβης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο συλληφθέντες είναι μέλη πολυμελούς σπείρας και διεξάγουν έρευνες για τη σύλληψη των υπολοίπων μελών.
Η τελευταία, κατά σειρά, επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κυψέλη όπου και συνελήφθη ένας 42χρονος Πακιστανός, στην κατοικία του οποίου εντοπίστηκαν 1,413 κιλό κάνναβης και 345 γραμμάρια ηρωίνης.

net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου