Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με την παράσταση « Δον Κιχώτης » από τη Θεατρική Πειραματική Σκηνή του Δήμου Περιστερίου, συνεχίζεται σήμερα 22 Ιουνίου, το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Σινε ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ στο Πάρκο Ηρώων στο Ταύρο.

Σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τη Θεατρική Πειραματική Σκηνή του Δήμου Περιστερίου " Ανδρέας Βαρούχας " , που θα παρουσιάση το έργο του Θερβάντες " Δον Κιχώτης ".
Ειναι μια υπέροχη παράσταση, μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας ,του «Δον Κιχώτη». 

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στην Ισπανία. Ένας ευγενής που ζει εκεί με την ανιψιά του και τους καλούς του υπηρέτες διαβάζει πολλά βιβλία αλλά ένα από αυτά του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Είναι το βιβλίο του Θερβάντες «Δον Κιχώτης». Αμέσως ,χωρίς δεύτερη σκέψη, πείθει τον εαυτό του ότι ο Δον Κιχώτης, είναι αυτός ο ίδιος . Αυτό τον οδηγεί να αναζητήσει τα ίχνη του ήρωά του στο δικό του πια ταξίδι που έχει άπειρες ομοιότητες με το ταξίδι του Δον Κιχώτη.

Σινέ Νεα Μασκώτ , Κωνσταντινουπόλεως 2 , Πάρκο Ηρώων , Ταύρος , ωρα 21.00. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός επικοινωνίας  : Τα Νέα του Ταύρου - Tavros News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου