Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Απο Πέμπτη 15 Ιουνίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου μαζεύει βιβλία - τετράδια - φωτοτυπίες - εφημερίδες για ανακύκλωση προς όφελος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου μαζεύει βιβλία - τετράδια - φωτοτυπίες - εφημερίδες για ανακύκλωση προς όφελος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. 

....Σκεφτήκαμε λοιπόν, να "κλείσουμε" αυτή τη σχολική χρονιά με μια όμορφη πράξη.
Μαθητές, γονείς, κηδεμόνες αλλά και φίλοι του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 15/06 (καθ’ όλη τη διάρκεια των απολυτηρίων) και την Παρασκευή 16/06, από 10:00π.μ. έως 12:00π.μ. και 18:00 έως 20:00 μαζεύουμε τα βιβλία για ανακύκλωση. Σε αυτή μας τη δράση θα συνεργαστούμε με την εταιρεία ανακύκλωσης ecoall.

Το υλικό (βιβλία, τετράδια, φωτοτυπίες-εφημερίδες) που θα μαζευτεί, θα ζυγιστεί και η αξία του σε χρήματα, θα διατεθεί σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. 

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να βοηθήσουμε όλοι μαζί τις οικογένειες του Δήμου μας, που έχουν ανάγκη.
Επίσης, θέλουμε να προσκαλέσουμε και τους Συλλόγους όλων των σχολείων του Ταύρου και όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε αυτή την ενέργεια, μαζευοντας τα βιβλία στο σχολείο μας.


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου