Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Νέος κύκλος εισηγήσεων στα πλαίσια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου

Ξεκινά ο νέος κύκλος εισηγήσεων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με τίτλο: «Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις 3 μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας». Ο κύκλος αυτός θα ολοκληρωθεί σε  τρεις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου, την Τετάρτη 26 Απριλίου και την Τετάρτη 3 Μαΐου, από τις 18.30 έως τις 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).
        Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν. Εγγραφές για τα σεμινάρια γίνονται από την Τετάρτη 22 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο emailgraftip.mt@gmail.com. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ με το πέρας των εισηγήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ

        Ο σημερινός ρευστός και αβέβαιος κόσμος προχωρά με όλο μεγαλύτερες ταχύτητες! Γι΄αυτό μας είναι απαραίτητες 3 σημαντικές δεξιότητες που θα μας επιτρέψουν να προσαρμοζόμαστε δημιουργικά τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο στις προκλήσεις του μέλλοντος:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΕΙΣΗΓΗΤΗΣΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής, coach και συγγραφέας
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΙΘ. ΔΣ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝΚΩΣΤΑΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθυντής εκπαίδευσης σε Πολυεθνική Εταιρία. Εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΙΚΡΗΣ
Social Media Strategist
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ
ΑΙΘ. ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου