Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

" Εις Σάρκα Μίαν " στο Cabaret Voltaire ( Μαραθώνος 30 - Μεταξουργείο ) στις 1 και 2 Φλεβάρη 2017 , ωρα 19.30.

Τζην παντελόνι με σκισίματα, πασπαλιές με σκόρπια χρώματα ζωγραφικής, στο λαιμό μια γύρα χάντρες κι ένα δρομάκι από πετσί, γυαλί χρωματιστό και σκουλαρικάκι έξτρα λαμπερούλι στο αυτί. Έτσι κυκλοφορεί ο Γιάννης ο Κομινόζογλου και, φυσικά, όπου «διαφορετικός από το πλήθος» η Αγγελίνα κολλάει σα τη μύγα μες το μέλι. Φιλιώσαμε αμέσως, ανταλλάσοντας χαρούμενες μικρές ύβρεις λατρείας χωρίς καμία φιλοφρόνηση.
_ Καλός είσαι του λόγου σου
_ Κι εσύ ένα μάτσο μαύρα τριαντάφυλλα
Η κοινή μας συνεργασία είναι το «Εις σάρκα μίαν». Έργα ερωτικά. Κείμενα, επίσης ερωτικά. Χρώματα του σούρουπου, της βροχής, του δωματίου. Σκηνές με μουσική υπόκρουση που – όλοι μας λίγο έως πολύ - τη σφυρίζουμε με ποτό και με τσιγάρο. Κάνοντας έρωτα. Σκεφτόμενοι πρόσωπο μοναδικό και ταιριαχτό.
Στην παρουσίαση, δίπλα μας θα ‘χουμε νέα παιδιά γεμάτα πάθος για δημιουργία, που έχουν στο ενεργητικό τους δουλειές σημαντικές. Γεωργία Δρακάκη για την απαγγελία (και όχι μόνο, όπως θα δείτε), Βίβιαν Καζά στο τραγούδι και ο Κωνσταντίνος Ξαγοράρης στο πιάνο. Μια performance μικρή μα προσεγμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια, που θα φέρει όλους μας περισσότερο κοντά.
Σας καρτερούμε με αγάπη.
Αγγελίνα Ρωμανού - Γιάννης Κομινόζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου