Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Ζωγράφος Γιάννης Κομινόζογλου και η Συγγραφέας Αγγελίνα Ρωμανού μας παρουσιάζουν το βιβλίο " Εις σάρκα μίαν "

Την Τετάρτη και Πέμπτη, 1 και 2 Φεβρουαρίου 2017 αντίστοιχα, η Αγγελίνα Ρωμανού και ο Γιάννης Κομινόζογλου θα μας παρουσιάσουν  το "Εις σάρκα μίαν" στον ατμοσφαιρικότατο χώρο του Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30 στο Μεταξουργείο), στις 7.30 το απόγευμα.

Ο εικαστικός Γιάννης Κομινόζογλου με τα έργα του κι η Αγγελίνα Ρωμανού με μικρά εκσφενδονισμένα λόγια έφτιαξαν ετούτο το βιβλίο/λεύκωμα που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες από τις εκδόσεις Όστρια. Ο πρόλογος του βιβλίου έχει την υπογραφή του εικαστικού Γιώργου Τζιόκα, που μας κάνει την τιμή να ανοίγει την πρώτη μας σελίδα.

Την πρώτη ημέρα (1/2/17) θα την παρουσιάσει ο αγαπημένος φίλος, συγγραφέας, Διονύσης Μαρίνος και την δεύτερη ημέρα (2/2/17) ο έτερος αγαπημένος Μιχάλης Τρανουδάκης, μουσικοσυνθέτης. Χαρά μας η στήριξη και η αγάπη τους.

Η Γεωργία Δρακάκη, συγγραφέας-δημοσιογράφος, θα απαγγείλει στίχους από το βιβλίο, η Βίβιαν Καζά θα τραγουδήσει τραγούδια ειδικά επιλεγμένα και για τις δυο μας τις βραδιές και ο Κωνσταντίνος Ξαγοράρης, μουσικός και μέλος των Altera Vita, θα είναι στο πιάνο. Η σκηνική επιμέλεια ανήκει στην ηθοποιό/σκηνοθέτιδα Πελαγία Φυτοπούλου.

Οι πίνακες ζωγραφικής του βιβλίου, θα εκτίθενται, και τις δύο ημέρες της παρουσίασης, σε όλο τον χώρο του Cabaret Voltaire.

Θα περιμένουμε να σας υποδεχτούμε, με χαρά, αγωνία και σίγουρα με πολλή αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου