Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

H πόλη χρειάζεται προσφορά και όχι μικρόψυχους τακτικισμούς , η απάντηση του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου , στη καταγγελία της παράταξης " Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H πόλη χρειάζεται προσφορά και όχι μικρόψυχους τακτικισμούς


Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»

        Τις δικαιολογημένες απουσίες 2-3 Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας που λόγω εργασίας απουσίαζαν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η  μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην εγκριθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου η χρηματοδότηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας για το 2017, η οποία υλοποιεί πολλά κοινωνικά προγράμματα του Δήμου καθώς και δράσεις, προγράμματα που αφορούν τα ΑΜΕΑ.  Τα θέματα βέβαια αυτά τελικά ψηφίστηκαν στη Συνεδρίαση της 16ης Δεκεμβρίου 2016 με τις ψήφους της δημοτικής πλειοψηφίας.
        Αντί όμως να σταθούν στο ουσιαστικό ρόλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν για καθαρά τυπικούς λόγους την έγκριση της χρηματοδότησής της από το Δήμο για το 2017, διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο.
        Η μικροψυχία όμως ορισμένων δεν περιορίστηκε στην όποια πολιτική διαφωνία. Για παράδειγμα υπήρξε ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος ο οποίος ενώ πριν λίγες ημέρες είχε ψηφίσει θετικά για το ίδιο θέμα, ξαφνικά στη λογική της στείρας αντιπολίτευσης ψήφισε λευκό για να δημιουργήσει τάχα πρόβλημα στη Δημοτική Αρχή. Όμως όπως είπε ο Δήμαρχος πρόβλημα δεν δημιουργούν με την άρνησή τους στη Δημοτική Αρχή. Πρόβλημα δημιουργούν με τη στάση τους στους ίδιους τους πολίτες αφού η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση σημαντικών κοινωνικών προγραμμάτων προς όφελος της πόλης και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου