Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα 16 Δεκεμβρίου στο Λίλ της Γαλλίας η αναμέτρηση ΔΑΟΤ – LIL METROPOLE

Σήμερα η αναμέτρηση ΔΑΟΤ – LIL METROPOLE .
Κόντρα στο μεγαθήριο τις διοργάνωσης και του πρώτου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αγωνίζεται ο ΔΑΟ Ταύρου στις 7 μμ (τοπική ώρα) στ
Η Ομάδα μας έφτασε χθες στο Ρουμπαί όπου την υποδέχτηκε επιτροπή εκ μέρους της διοίκησης με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρόεδρο του Γαλλικού συλλόγου.
Την αποστολή απαρτίζουν , ο προπονητής Αλέξης Αρσενιάδης , οι αθλήτριες Φιλαρέτη Εξάρχου, Χριστίνα Φίλη και Κατερίνα Τόλιου ενώ εκ μέρους της διοίκησης συνοδεύει την αποστολή η Δέσποινα Σαμαρά. Δεν μετέχει η Μόνικα Μόλναρ η οποία αντιμετώπισε προβλήματα υγείας την τελευταία στιγμή και προτιμήθηκε να παραμείνει, να προετοιμασθεί για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος.
Η Ελληνική ομάδα συνάντησε φιλόξενο και φιλικό κλίμα και όλες οι διευκολύνσεις που ζητήθηκαν τους παρασχέθηκαν.
Μετά την άφιξη της, προπονήθηκε στο πραγματικά εντυπωσιακό γήπεδο που θα γίνει ο σημερινός αγώνας, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια προπόνηση για σήμερα.
Η ψυχολογία της ομάδας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και το κλίμα είναι κλίμα αισιοδοξίας για νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο.
ο Ρουμπαί, στη Λιλ της Γαλλίας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Ελληνικής ομάδος κ. Αρσενιάδη λίγο πριν τον αγώνα, “ Ξέρουμε ότι ο αγώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάτοχο του τροπαίου που υπερασπίζετε τον τίτλο της στην έδρα της, άρα εξ΄ορισμού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Την Γαλλική ομάδα απαρτίζουν δυο πάρα πολύ καλές Κινέζες αθλήτριες , μια Ρουμάνα, την Ζοκς, που είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη και μια κορυφαία Γαλλίδα αθλήτρια. Εμείς από την άλλη μεριά, με την ψυχολογία πολύ ψηλά από την προηγούμενη πρόκριση, κυνηγάμε την υπέρβαση και εκτιμώ ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτή. Ούτως η άλλως όπως προείπα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και εμείς συμμετέχουμε σ΄αυτό, διαμορφώνοντας το. Είμαστε αυτό που όλοι βλέπουμε, σε μια κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση , διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και κοιτάμε μόνο μπροστά ,δεν μας χαρίστηκε τίποτα, απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και η συμμετοχή μας σε τέτοια τουρνουά μόνο πολύτιμες εμπειρίες μπορεί να προσφέρει για τις αθλήτριες αλλά και για τον σύλλογο. Δυστυχώς στον σημερινό αγώνα δεν θα μετέχει η Μόνικα, που είχε πρόβλημα υγείας, άρρωστη με υψηλό πυρετό, όμως ελπίζω να αναπληρώσουμε επάξια το κενό της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Γαλλική ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της για την άψογη φιλοξενία. ”
Να θυμίσουμε ότι η πρόκριση του Δ.Α.Ο.Τ. στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης συνιστά ήδη διάκριση για το ίδιο το σωματείο και την Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την άνοδο του αθλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και το πόση σοβαρή δουλειά γίνετε στον Ταύρο για το άθλημα.
Να ευχηθούμε και μείς καλή επιτυχία και πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου