Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ MANAGER’S OFFICE

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016:
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΜΑRKETING ΣΤΟ RETAIL

       O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσβαση στους επαγγελματίες της περιοχής του σε διαρκή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις πωλήσεις, το marketing αλλά και εξειδικευμένους τομείς των ενδιαφερόντων τους, συνεργάζεται με τη Managers Office για ένα κύκλο στοχευμένων σεμιναρίων με δωρεάν συμμετοχή.
        Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιείται την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), από τις 18.00 έως τις 20.00, με θέμα: «Εφαρμοσμένες διαδικασίες πωλήσεων & Marketing στο Retail».
        Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εταιριών, Διευθυντές εταιριών, Υπευθύνους πωλήσεων, στελέχη marketing και σε οποιοδήποτε υπάλληλο εταιρίας ενδιαφέρεται για θέματα εφαρμοσμένης ανάπτυξης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η κατοχή πρόσκλησης. Επικοινωνία με τα γραφεία της Managers Office για την πρόσκληση στα τηλέφωνα: 2109533377 και 2310523913.
        Η Managers Office, σε κάθε εταιρία που θα συμμετέχει στο σεμινάριο, θα παρέχει μία έκδοση της νέας Γενιάς CRM-CRS δωρεάν, παραμετροποιημένη για το Retail και τον κλάδο της κάθε εταιρίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου