Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καταγγέλλει την παράνομη ενέργεια της κοπής του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου

        Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια της κοπής του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου. Η Διεύθυνση του σχολείου μετά από έλεγχο διαπίστωσε ότι οι ενέργειες αυτές έγιναν από άτομο που ενέργησε αυτοβούλως, χωρίς καμία έγκριση ούτε της Διεύθυνσης του σχολείου, ούτε της Δημοτικής Αρχής.
        Η καταστροφή του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο θα αντιμετωπιστεί από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, κινώντας όλες τις διαδικασίες για φθορά Δημοτικής περιουσίας. Ήδη δόθηκε εντολή στη Διεύθυνση Πρασίνου να εκτιμήσει την κατάσταση και να αναλάβει άμεσα μέτρα αποκατάστασης. 



                           Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου                      

3 σχόλια:

  1. Εάν νομίζετε ότι αυτή ή εξήγηση πειθη κανέναν είστε βαθειά νυχτωμενοι.Δυστυχος μετά την κατασκευή του σταθμού του τραίνου με όλους αυτούς που κουβαληθηκαν .Ο ΤΑΎΡΟΣ άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο και για να δείτε πόσο μας υπολόγισαν ούτε το όνομά του δήμου μας έδωσαν στο σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν νομίζετε ότι αυτή ή εξήγηση πειθη κανέναν είστε βαθειά νυχτωμενοι.Δυστυχος μετά την κατασκευή του σταθμού του τραίνου με όλους αυτούς που κουβαληθηκαν .Ο ΤΑΎΡΟΣ άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο και για να δείτε πόσο μας υπολόγισαν ούτε το όνομά του δήμου μας έδωσαν στο σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή