Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τελικά ποιος φταίει για το γήπεδο του Φωστήρα.


Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες διαφόρων ανακοινώσεων στα κοινωνικά δίκτυα φίλων της ομάδας σχετικά με τα έργα που ήταν να γίνουν στο γήπεδο.Γνωρίζεται οτι ασχολήθηκα πάνω απο μια δεκαετία ( 1984-1996 με τα διοικητικά του Φωστήρα και ακολουθώ και μαθαίνω τα της ομάδας χωρίς όμως να εμπλέκομαι στα διοικητικά.
Από τα λεγόμενα λοιπόν των υπευθύνων αντιλαμβάνομαι οτι δε πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα ( εκτός από τα 25 χιλ για σπορά).
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους αρμόδιους κ.κ. Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού και γηπέδων του Δήμου και να έχω ειλικρινής και ξεκάθαρες απαντήσεις.
1) Γιατί δεν έχει προχωρήσει το πολεοδομικό -ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής έτσι ώστε να μπορεί να βγεί άδεια για εργασίες.
2) Αφού χρειάζεται πολεοδομική άδεια για να γίνουν εργασίες, πως επι δημαρχίας Σούτου τοποθετήθηκαν οι πυλώνες φωτισμού.
Πως πάρθηκε η άδεια - πώς έδωσαν έγκριση και τωρα οχι?
3) Το Νοέμβριο 2015 είχαμε ενημέρωση απο το Δήμο οτι έχουν εξασφαλιστεί 300.000 για την αλλαγή του χλοοτάπητα , έχει γίνει η μελέτη και στο τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκινούσαν τα έργα.
Σήμερα μαθαίνουμε οτι δεν έχει γίνει η μελέτη αποστράγγισης, δεν έχει γίνει διαγωνισμός και ολο αυτό θα πάρει 3 μήνες?
Ερώτηση, υπάρχουν μελέτες? υπάρχουν τα χρήματα?, 3 μήνες θέλει να γίνει ο διαγωνισμός? Θέλετε να γίνει το έργο?
4) Αν θέλετε να γίνει το έργο γιατί να δώσουμε 25.000 για μπαλώματα?
Εμείς οι φίλαθλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ και οι κάτοικοι του ΤΑΥΡΟΥ θέλουμε το δυνατόν συντομότερα να ξεκινήσουν οι εργασίες της αλλαγής του χλοοτάπητα έστω και να προχωρήσει το σχέδιο της περιοχής ετσι ώστε να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες εργασίες.

Αντώνης Μαλανδρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου