Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Νέες παραλαβές για την ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με αυτοκίνητα και κάδους.

       Με την παραλαβή νέου εξοπλισμού για την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας ενισχύεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για μία πόλη καθαρή, με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών της. Συγκεκριμένα, ο Δήμος μας παρέλαβε 130 νέους κάδους καθαριότητας, ένα αναρροφητικό σάρωθρο και ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, εξοπλισμός που ενισχύει τον ήδη υπάρχον του Δήμου, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου αναμένουμε να παραλάβουμε άλλο ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας.
Ο προϋπολογισμός αυτών των σημαντικών επενδύσεων στον πάγιο εξοπλισμό μας, συνολικής αξίας 457.585 €,  προέρχεται από τα ανταποδοτικά Δημοτικά Τέλη του Δήμου, τα οποία διαχειριζόμαστε με σύνεση, με αποτέλεσμα να μην έχουμε προβεί σε αυξήσεις από το 2012 μέχρι και σήμερα, αλλά και για τη νέα χρονιά. 

        Με την αγορά του νέου εξοπλισμού και ιδιαίτερα των οχημάτων καθαριότητας αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας, πραγματοποιείται η δέσμευση που είχε αναλάβει η Δημοτική Αρχή για λειτουργία ενός νέου σύγχρονου συστήματος καθαριότητας του Δήμου μας, ο οποίος σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική δράση, θα συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου