Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

«Με πλησίασαν για να στήσω αγώνα»

Πόσο μαγεμένος έμεινε απ’ τις «ομορφιές» του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε ο Κάρλο Βαντεκέρκοφ. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα μίλησε για τα στημένα ματς και για σχετική πρόταση που είχε ο ίδιος.

 Μια ακόμα… διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό έκανε ο Κάρλο Βαντερκέρκοφ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «sport/voetbalmagazine», ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα μίλησε για την διοικητική εμπειρία του στη χώρα μας και τα κρούσματα διαφθοράς που συνάντησε.

Ανάμεσα σε άλλα, στον Βαντερκέρκοφ τέθηκαν υπόψη οι δηλώσεις που έκανε προ ημερών το στέλεχος της UEFA, Καρλ Ντοντ, στις οποίες εκείνος ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι μια ντροπή. Η δεύτερη κατηγορία είναι καταστροφή. Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να πληρώνουν εκεί για να πάνε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια στημένα, αλλά σε κάποια Σαβ/κα είμαστε κοντά σε αυτό».

Παρόλο λοιπόν που τόνισε ότι υπάρχει υπερβολή σ’ αυτούς τους ισχυρισμούς, επιβεβαίωσε ότι ισχύουν κατά βάση, επικαλούμενος κρούση που έγινε και στον ίδιο: «Με πλησίασαν μια φορά, αλλά δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, διότι όταν κάνεις κάτι τέτοιο, μετά δεν μπορείς να απεμπλακείς. Μια φορά αφήσαμε έναν παίκτη μας έξω. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα, αλλά θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι τον παρακολουθούμε. Ξέρετε, στην Ελλάδα διαβάζεις καθημερινά για στημένους αγώνες. Μερικές φορές φαίνεται σαν αυτό να είναι στην κουλτούρα τους».
ΠΗΓΉ : spor-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου