Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ξεκινά το Σάββατο 13 Ιουνίου το 8ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής σε Ταύρο και Μοσχάτο



        Το Σάββατο 13 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία για το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο (Κωνσταντινουπόλεως 2).
        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στηρίζει το Διαδημοτικό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή του θεατρικού  εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου, “Εν-Δράσει” με δύο παραγωγές, μία για το ενήλικο κοινό και μία για τους μικρούς θεατές. Ταυτόχρονα φιλοξενεί τις παραστάσεις των άλλων Δήμων τόσο στον Ταύρο, όσο και στο Μοσχάτο.
        Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” από τις 13 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου του 2015 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ώρα έναρξης στις 9.00 μ.μ.. Στο Μοσχάτο θα διεξαχθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου του 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος (Κωνστ/λεως και Σολωμού), με παραστάσεις που ξεκινούν στις 8.15 μμ.. Πρόγραμμα των παραστάσεων υπάρχει αναρτημένο στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου