Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 ( 11.00 π.μ.) , η τελετή απονομής των πτυχίων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



            Με την  ολοκλήρωση των πρώτων ετών λειτουργίας του θεσμού του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, σας καλούμε στην τελετή απονομής των πτυχίων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στις 11.00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο.
          Στην εκδήλωση της απονομής θα παραστούν σημαντικά πρόσωπα από το χώρο των επιστημών και των γραμμάτων, ενώ θα βραβευτούν και οι καθηγητές που δίδαξαν εθελοντικά. Πτυχία θα παραλάβουν οι συμμετέχοντες σε όλους τους κύκλους του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου μας.
          Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτή την όμορφη εκδήλωση.   

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Κοινωνικού Πανεπιστημίου     Ανδρέας Γ. Ευθυμίου
Απόστολος Σιώκας                                                    

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
    Οι φοιτητές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην τελετή της απονομής, μπορούν να παραλάβουν τα πτυχία τους από τον Γραφείο Δημάρχου (3ος όροφος Δημαρχείου, Κοραή 36 και Αγ. Γερασίμου), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 14.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή