Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

H A.M. RACING KART TEAM ξεκινάει τους επίσημους ευρωπαικούς αγώνες για το 2015 με την υποστήριξη της SUPERFAST FERRIES.



Στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το ROTAX MAX EURO CHALLENGE που θα διεξαχθεί από 26 έως 31/05/2015 στο CASTELLETTO της Ιταλίας ξεκινάει η επίσημη ευρωπαϊκή χρονιά για την A.Μ. RACING KART TEAM και τον οδηγό της Άγγελο Μαλανδρίνο.
Έχοντας κάνει μια συστηματική προπόνηση από την αρχή του 2015 κάτω από τη καθοδήγηση του μηχανικού του Γιάννη Μπέγκα  και με το νέο σασί TONY KART RACER 401 που παρέλαβε από την PRT MOTORSPORT είναι έτοιμος να συναγωνιστεί με τους καλύτερους οδηγούς της Ευρώπης στη πιο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία της SENIOR MAX.
H  SUPERFAST FERRIES για 3η συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο επίσημος υποστηριχτής αυτής της προσπάθειας όπου με τα πολυτελή και  υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πλοία της, θα μεταφέρει από Πάτρα για Ancona της Ιταλίας και επιστροφή τον οδηγό Άγγελο Μαλανδρίνο , το μηχανικό  Γιάννη Μπέγκα και όλο τον εξοπλισμό μας που θα υπάρχει στο
FORD TRANSIT της ομάδας μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους της SUPERFAST FERRIES για τη υποστήριξη και την αγάπη που δείχνουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ,  επίσης να ευχαριστήσουμε την SPEED PARK  και το Γιώργο Λαζαράκο για τη χορήγηση του σένσορα χρονομέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου