Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Νέος κύκλος σεμιναρίων στα πλαίσια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



ΘΕΜΑ Ανάπτυξη της δημιουργικότητας σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο


          Μετά τους ιδιαίτερα επιτυχημένους κύκλους του Κοινωνικού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου την προηγούμενη χρονιά, ξεκινά νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου μας, με τίτλο” Ανάπτυξη της δημιουργικότητας σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο”.
        Ο κύκλος των σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Απριλίου, την Τρίτη 5 Μαΐου και την Τρίτη 12 Μαΐου, από τις 19.00 έως τις 21.00, στην αίθουσα ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού). Εισηγητής-Συντονιστής  είναι o Γιώργος Σταμάτης, M.Ed.,H.S.D., BA (σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, διδάσκων στα Πανεπιστήμια N.Y.C. Πράγας και Τιράνων και συγγραφέας εννέα βιβλίων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).
        Αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου υπάρχουν στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια από την Παρασκευή 3 Απριλίου έως την Παρασκευή 24 Απριλίου με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο e-mail: graftip.mt@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με το πέρας των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου