Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ξεκινά το “Καρναβάλι 2015” στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου - Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση στο Ταύρο.






Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την παραδοσιακή μίνι παρέλαση από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου στις 11.00 το πρωί και τέρμα την Πλατεία Μεταμορφώσεως, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού θα σκορπίσουν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους!
        Στο κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ένα πολύχρονο θεσμό για το καρναβάλι και την πόλη μας, συμμετέχουν ομάδες 4 έως 10 ατόμων, ηλικίας από 14 ετών και άνω, οι οποίες παίρνουν μέρος σε μία σειρά από δοκιμασίες και σαφάρια προκειμένου να μαζέψουν πόντους και να αναδειχτούν νικητές. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία του Κυνηγιού και στην Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού.
        Και αυτή τη χρονιά η διάθεση συμμετοχής στην παρέλαση από τα σχολεία και τους φορείς της πόλης μας είναι μεγάλη, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν τα πληρώματα πάνω στη θεματολογία τους και τις κατασκευές των στολών τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού έχει απευθύνει κάλεσμα στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου να συμμετέχουν με πλήρωμα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής, 15 Φεβρουαρίου 2015 στη  Λεωφόρο Μακρυγιάννη. 


Στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr έχει αναρτηθεί η φόρμα συμμετοχής για τη νυχτερινή παρέλαση της 14ης Φεβρουαρίου που θα γίνει στον Ταύρο και για την Μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο. Παράλληλα, στη σελίδα του Δήμου  υπάρχει ειδική ενότητα στην οποία μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τη θεματολογία των πληρωμάτων και για τους τρόπους συμμετοχής στην Μεγάλη Παρέλαση. Η ενότητα ενημερώνεται καθημερινά κάθε φορά που ένα πλήρωμα στέλνει νέες πληροφορίες.
        Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 με τα παραδοσιακά κούλουμα. Όλο το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου