Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδος : Ισοπαλία για Πανιώνιο και Φωστήρα.

Σε προσωπική μονομαχία των τερματοφυλάκων Πανιωνίου και Φωστήρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τους δυο κίπερ να αρνούνται να δεχτούν γκολ!
Επειτα από ένα εξαιρετικό ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος με τον Φωστήρα μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις και το τελικό 0-0 αδικεί την εικόνα του αγώνα.
Για να μην μπει γκολ, όπως προαναφέραμε, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι δυο τερματοφύλακες και ειδικά της ομάδας του Ταύρου. Ο νεαρός Γκέκας ήταν εκπληκτικός και κατέβασε... ρολά σε τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευκαιρίες των «κυανέρυθρων», ενώ και ο ομόλογός του του Πανιώνιου, ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλες επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του με αποκορύφωμα αυτή στο 90+3'!
Ετσι λοιπόν, μετά και την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, ο Φωστήρας με τον Πανιώνιο από 1, ενώ η Παναχαϊκή είναι χωρίς βαθμό.
 Κλασική ευκαιρία ο Φωστήρας, κυρίαρχος ο Πανιώνιος
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος του Πανιώνιου, ωστόσο, η πρώτη και μεγαλύτετη φάση άνηκε στον Φωστήρα (10') με τον Δ. Σιώπη να κλέβει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, να βγαίνει στην κόντρα, να ξεπερνά και τον Γιαννακόπουλο, όμως ο Μέξι πρόλαβε και γύρισε και έσωσε σίγουρο γκολ με σωτήρια προβολή!
Εκτοτε, οι φιλοξενούμενοι του Κριστόφ Βαζέχα δεν φάνηκαν με τους γηπεδούχους να έχουν καθολική μεν, φλύαρη υπεροχή δε.
Καταιγισμός και... κατεβασμένα ρολά!
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να ξεκινάει το σόου του με την απόκρουση στο σουτ του Σμυρλή στο 51'.
Στο 54' σταμάτησε με εκπληκτική διπλή απόκρουση την εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά του Σμυρλή, ενώ στο 70' είπε «όχι» και στην κεφαλιά του Κολοβού! Στο επόμενο λεπτό, ούτε ο Γιάννου κατάφερε να τον νικήσει με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 81' πραγματοποίησε την τελευταία του καίρια επέμβαση σε νέο σουτ του Κολοβού...
Και ο Φωστήρας όμως, που έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα όποτε του δόθηκε η ευκαιρία θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά και ο Γιαννακόπουλος ήταν ανίκητος! Στο 64' νίκησε τον Τσεμπέτσι με τρομερή εκτίναξη γλιτώνοντας σίγουρο γκολ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα (90+3'), ο Φωστήρας πήγε να «κλέψει» το «τρίποντο», όμως και πάλι ο κίπερ των «κυανέρυθρων» νίκησε τον Τσεμπέτσι έπειτα από μπαλιά πάρε-βάλε του Ψυχογιού!
Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο φινάλε ενός πολύ καλού ματς με μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες που δεν είχε γκολ, ελέω των δυο ανίκητων τερματοφυλάκων!
πηγή : sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου