Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΧΑΜΑΤ παρέα με την Κυρία Σοφία Εμφιετζή τη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στα << ΤΑΥΡΕΙΑ 2014 >>

Η μουσική ιστορία των XAMAT…

Ο Μιράν (Τσαλικιάν), έχοντας γυρίσει διάφορα μέρη του κόσμου από τα βάθη της Γαλλίας μέχρι τα τείχη του Πεκίνου, με το συγκρότημα μπουζουκιών ΔΡΟΜΟΣ, άγγιζε έντεχνα και ευαίσθητα τις χορδές του μπουζουκιού, ταξιδεύοντας με τα ταξίμια του τον κόσμο σ’ άλλες, ρεμπέτικες εποχές.
Πλάι του, ο αδερφός του Ατάμ (Τσαλικιάν) χαμογέλαγε γλυκά και σκόρπιζε με τον μπαγλαμά και το κλαρίνο του τσαχπίνικες και ανατολίτικες μελωδίες.
Μοναδικός και πιστός στις ιδέες του, ο Βασίλης (Κλάδης) έπαιζε την κιθάρα του, γεμίζοντας το χώρο με ατόφιους, καθαρούς ήχους και ιδιαίτερη προσωπικότητα.
Την αντρική αυτή μουσική μπάντα φώτιζε με τη γεμάτη θέρμη φωνή της, η Σοφία (Εμφιετζή). Μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια από την εποχή της «Αθ. Κομπανίας» και του «Δρόμου» έντυνε, τις νύχτες, με το πάθος της φωνής της, τα σεκλέτια των ανθρώπων…
Στο μουσικό τους διάβα, έμελλε να ανταμώσουν τον γητευτή των πονεμένων ψυχών, τον Τάσο (Ασακίδη) ο οποίος με τη λαϊκή φωνή του και την ευαισθησία του παρηγορούσε, φόρτιζε και ζέσταινε τα συναισθήματα των ανθρώπων, ενώ παράλληλα έδινε άλλο γούστο στην παρέα, ερμηνεύοντας με ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Ζαμπέτα. Πόσο πολύ ομόρφαινε τη ζωή τους με την αυθεντικότητά του…   (πηγή : Μπάλος )
Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08.30 μμ. η μεγάλη συναυλία των HAMAT με Ρεμπέτικα και λαικά τραγούδια στα πλαίσια των εκδηλώσεων << ΤΑΥΡΕΙΑ 2014 >> θα μας χαρίσουν αφιλοκερδώς μοναδικές στιγμές και το σημαντικότερο είναι οτι θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και είναι αφιερωμένη στο σύλλογο “Φλόγα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου