Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Εκτακτος Ελεγχος όλων των Παιδότοπων, Παιδικών Χαρών και Παιδικών Σταθμών απο το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

                                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Συγκροτούνται επιτροπές έκτακτων ελέγχων Παιδότοπων, Παιδικών Χαρών, Παιδικών Σταθμών εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου, πέραν των διενεργούμενων ελέγχων από τις Υπηρεσίες του Δήμου, που απαρτίζονται:
1.Για τον έκτακτο έλεγχο των Παιδικών Χαρών από έναν υπάλληλο της Δ/νσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας , που θα ορίσει ο Προϊστάμενος της ,και των υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης , κ. κ. Ευσταθίου Δήμητρα Αρχιτέκτων Μηχανικός
και μέλος της Τριμελούς Επιτροπής Πιστοποίησης της καταλληλότητας
λειτουργίας των Παιδικών Χαρών και Θεοφάνους Θεοφάνης Η/Μηχανικός
2.Για τον έκτακτο έλεγχο των Παιδότοπων από δύο υπαλλήλους της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών που θα ορίσει ο Προϊστάμενος της και την υπάλληλο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ ́ Δόμησης κ.Μαρία Βασιλειάδου Η/Μηχανικό.
3.Για τον έκτακτο έλεγχο των Παιδικών Σταθμών από έναν υπάλληλο της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας , Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νέας Γενιάς που θα ορίσει ο Προϊστάμενος της , των υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών κ ́ Δόμησης κ.κ.Μαλή Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό, Μαράτο Θεοφάνη Η/Μηχανικό . και τον Προϊστάμενο του τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης κ. Πιρλιμπό Μαρίνο Αρχ. Μηχανικό.


Οι παραπάνω επιτροπές θα ελέγχουν το οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε
κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία των φιλοξενούμενων παιδιών. Το πόρισμα κάθε επιτροπής θα κατατεθεί έως στις 6 Ιουνίου 2014 στο Γραφείο Δημάρχου , ώστε να διαβιβαστούν στον Γενικό Γραμματέα της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου