Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δύο σημαντικές δράσεις από τον Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



           Ο Τομέας Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει δύο σημαντικά προγράμματα ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Πρόκειται για το πρόγραμμα των Ανοιχτών αυλών και το πρόγραμμα των σχολικών αγώνων.
        Οι “Ανοιχτές Αυλές” είναι μία αθλητική δράση που πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων μαθητών και αφορά τη γνωριμία τους με τα αθλήματα του μπάσκετ και του βόλεϊ, στους χώρους των σχολείων. Συγκεκριμένα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα προαύλια του 3ου Δημοτικού Μοσχάτου και του 4ου Δημοτικού Ταύρου από εξειδικευμένο καθηγητή φυσικής αγωγής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι μαθητές επιθυμούν από όλα τα σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου αντίστοιχα.
        Το πρόγραμμα των Σχολικών Αγώνων 2014 διοργανώνεται σε συνεργασία με τα σχολεία της πόλης μας και αφορά τα παιδιά των δημοτικών και των γυμνασίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους από τις 4/3/14 έως και τις 4/5/14. Τα αθλήματα που περιλαμβάνονται στους αγώνες είναι η πετοσφαίριση, η χειροσφαίριση, η καλαθοσφαίριση και το ποδόσφαιρο.
        Υπεύθυνος για τις δύο παραπάνω δράσεις είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, κ. Αντώνης Μπούτσης. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, καθώς και ημερομηνίες διεξαγωγής υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο: 210 9407820.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου