Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ



Η κρίση είναι δεδομένη για όλους! Η διαφορά είναι στο πώς επιλέγει να την δει κανείς..! Ως αδιέξοδο ή ως ευκαιρία; Εμείς εντοπίσαμε τους ανθρώπους που την είδαν ως ευκαιρία! Τους ανθρώπους εκείνους που πίστεψαν σε μια ιδέα! Μπήκαν στην δράση & έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα..! Δεν έχει σημασία αν τελικά πέτυχαν! Αν έβγαλαν λεφτά ή αν έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους! Σημασία έχει πως τόλμησαν! Και πως σήμερα έχουν έναν στόχο & ένα σκοπό που άλλαξε την ζωή τους αλλά και την ζωή των ανθρώπων γύρω τους!

Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων μας ενέπνευσαν και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας! Σας προσκαλούμε λοιπόν τη Τετάρτη 12/02/2014 και ώρα 19:00, στη μεγάλη εκδήλωση με τίτλο: «e-Stories», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Οι ομιλητές της μεγάλης Πρεμιέρας του «e-Stories.gr » είναι:

- π. Αμανατίδης Παρθένιος, αρχιμανδρίτης Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Μοσχάτου, υπεύθυνος για καθημερινό συσσίτιο δεκάδων απόρων.
- Ναυπλιώτης Μιχάλης, ιδρυτής του πρώτου ελληνικού social network Zoo.gr
- Παούρης Μιχάλης, δεξιοτέχνης μουσικός στο μπουζούκι με παγκόσμια αναγνώριση
- Τσαγκάρης Βασίλης, παραολυμπιονίκης στα 50μ. πρόσθιο
- Χωριανόπουλος Ιωάννης, μηχανολόγος μηχανικός-εφευρέτης
- Ψαλλίδας Μιχάλης, σύμβουλος ηλεκτρονικής-συμμετοχικής διακυβέρνησης

Το e-Stories διοργανώνεται από μια μεγάλη παρέα ανήσυχων νέων που αποτελούν την Δημιουργική Κοινότητα Μοσχάτου-Ταύρου “Social Café»! Μια παρέα που αναζητά το καινοτόμο, υποστηρίζει το καινούργιο και χειροκροτεί το διαφορετικό..!

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο http://www.e-stories.gr

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για πρακτικούς λόγους, που θα μας βοηθήσουν στον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης προτείνεται η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.e-stories.gr/invite/

Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Κων/πόλεως και Δ. Σολωμού - Τηλ.:21320196362132019636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου