Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για δεύτερη χρονιά



           Ο Δήμος μας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνέχεια των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτούργησαν την περασμένη σχολική χρονιά, ξεκινάει για δεύτερη χρονιά τμήματα υποστήριξης μαθητών.
        Τα τμήματα του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου”  οργανώνονται με την εθελοντική στήριξη των εκπαιδευτικών και απευθύνονται σε μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου, καθώς και σε μαθητές της Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ, ενώ θα γίνονται στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου (Κεφαλληνίας και Ιλισού). Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας, κ. Ευστάθιος Καραβασέλας είναι υπεύθυνος για όλη την προσπάθεια που γίνεται σχετικά με το κοινωνικό φροντιστήριο, σε μία δύσκολη περίοδο όπου η ανθρώπινη αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή δοκιμάζονται.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας-Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Για δεύτερη χρονιά στο Δήμο μας διοργανώνουμε μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν τα τμήματά του, ενώ ανήκουν σε ένα γενικό πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που έχουμε σχεδιάσει με κατεύθυνση την παιδεία και τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας, όπως τη στήριξη της σίτισης στο ολοήμερο σχολείο, το κοινωνικό πανεπιστήμιο, τα μαθήματα της Δια Βίου Μάθησης. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου