Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Β΄κύκλος Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ολοκληρωμένη επιχειρηματικότητα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
        Μετά τονιδιαίτερα επιτυχημένο Α΄ Κύκλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου πουπραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να βρουν πρόσβαση σεεκπαιδευτικές γνώσεις συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου και μορφωτικούεπιπέδου, ξεκινά μέσα στον Ιανουάριο ο Β΄Κύκλος του ΚοινωνικούΠανεπιστημίου.
       “Ολοκληρωμένηεπιχειρηματικότητα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις” είναι ο τίτλος του Β΄Κύκλου, τα σεμινάρια του οποίου γίνονται από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα ΔΣ στοΠολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού),  18.00 έως 21.00, κάθε Πέμπτη. Εισηγητέςτων ενοτήτων θα είναι οι: Α. Ζαϊρης, Ph.D., MBA, BA (Γ.Δ/της ΣΕΛΠΕ, Αν. Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην ΕΧΒΑ του ΟΗΕ και διδάσκων στοΔημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Γ. Σταμάτης, M.Ed.,H.S.D.,BA (Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, διδάσκων σταΠανεπιστήμια N.Y.C.Πράγας και Τιράνων). Ακολουθεί πίνακαςμε το αναλυτικό πρόγραμμα των ενοτήτων.
       Στηνεποχή της παγκοσμιοποίησης και των ραγδαίων αλλαγών στη σύγχρονηεπιχειρηματικότητα, αλλά και στην εποχή της σημερινής κρίσης, η μεγαλύτερηπρόκληση για τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις μικρές και μεσαίεςεπιχειρήσεις δηλαδή, αποτελεί η προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα, η σύγχρονη οργάνωση,η καινοτομικότητα και η εξωστρέφεια.
       Σε αυτό το πλαίσιο, τα μαθήματα του Β΄Κύκλου παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και πρακτικό επιχειρηματικό μοντέλο, ένασύστημα που επιτρέπει και κινητοποιεί την επιχείρηση και τους ανθρώπους της νααναπτύσσονται, αλλά και να ελέγχουν όλους τους τομείς ανάπτυξης τωνδραστηριοτήτων της.
       Αιτήσειςσυμμετοχής στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο θα γίνονται από την Πέμπτη 9 Ιανουαρίουέως  την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014  στο Γραφείο Δημάρχου (Κοραή 36 & Αγ.Γερασίμου, 3ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τα μαθήματα βασίζονται στο βιβλίο των εισηγητών: “Total businesssuccess”-Εκδόσεις Σταμούλη.  
       Οιενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που  υπάρχει και στη σελίδα του Δήμου (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) και να τη στείλουν με e-mail στο: graftip.mt@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου