Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτές στην πόλη μας Χριστούγεννα 2013 - Πρωτοχρονιά 2014



Θεατρικές παραστάσεις, προβολές, συναυλίες, παραδοσιακά παιχνίδια για τους μικρούς, χορευτικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα, χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς 


       Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου φοράει τα γιορτινά του για άλλη μία χρονιά και προγραμματίζει εκδηλώσεις για όλους, δίνοντας έμφαση στην ψυχαγωγία των μικρών παιδιών. Με παραδοσιακά παιχνίδια και τη συμμετοχή των παιδιών των δημοτικών σχολείων της πόλης μας ξεκινά το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 2013 το φετινό πρόγραμμα των  εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για όλους, που θα διαρκέσει έως τις 5 Ιανουαρίου του 2014.

        Με θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές στην Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου και στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα και μία σειρά άλλων δράσεων, το πλήρες πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.dimosmoschatou-tavrou.gr.
        Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο (14/12/13) και στον Ταύρο στην Πλατεία Μακεδονίας (15/12/13), στις 12 το μεσημέρι, με την εκδήλωση παραδοσιακών παιχνιδιών “Χριστουγεννιάτικα καμώματα...παιδιών και γονέων”, με τη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων της πόλης μας. Το ίδιο Σαββατοκύριακο, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), διεξάγεται το 1ο διήμερο διαδημοτικό φεστιβάλ ελληνικού παραδοσιακού χορού “Καλώς Ανταμωθήκαμε”, στις 20.00, με τη συμμετοχή χορευτικών ομίλων από όλη την Ελλάδα. Την Κυριακή, στις 15 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον Ταύρο, η “Μουσική Γωνιά” του Δήμου μας θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “Ο Δήμος μας μέσα από το φετινό εορταστικό του πρόγραμμα θέλει να δημιουργήσει κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη. Έτσι, το φετινό μας πρόγραμμα διοργανώνεται με τη συμβολή των Νομικών Προσώπων του Δήμου, το Πνευματικό Κέντρο και την Κοινωφελή Επιχείρηση, ενώ συνεργάζονται τα καλλιτεχνικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου, τα σχολεία και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. Καλώ όλους τους πολίτες να περάσουν μαζί μας  όμορφες γιορτινές στιγμές, καλώντας τους παράλληλα, αυτές  τις ημέρες, να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση.”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου