Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

“Ο κύκλος της βίας: Βιωματικές προσεγγίσεις-πρακτικές αντιμετώπισης”. Ημερίδα από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



        Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Ο κύκλος της βίας: Βιωματικές προσεγγίσεις-πρακτικές αντιμετώπισης”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19/10/13, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), με ώρα έναρξης:  9.30 το πρωί.
       Η ημερίδα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, είναι απαραίτητη όμως η δήλωση συμμετοχής. Δηλώσεις υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις, είτε με e-mail στα: grafeioanergiasdmos@yahoo.gr ή kydt@tavros.gr είτε με FAX στα 2103463116 ή 2109425016. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν και βιωματικά σεμινάρια με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
       Συμμετέχοντες φορείς στην ημερίδα είναι οι: Διεθνής Αμνηστία, Γιατροί του Κόσμου, ΜΕΤΑδραση-Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, περιοδικό Δρόμου Σχεδία, Συνήγορος του Πολίτη Για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Ζωντανή Βιβλιοθήκη, Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου. Επίσης, συμμετέχει εθελοντικά η κλινική ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια, κα Αρβανίτη Παναγιώτα.
       Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103462125 και 2109418655. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί άμεσα στην ιστοσελίδα του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου